Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Valaki segítsen, egy kutya...

Valaki segítsen, egy kutya randarírozik az utcán, ès nem merek szólni a sitnek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Minden este egy nèmet juhász kutya megy vègig az utcán.A mi kutyánk labrador,ès golden retriever,erősebb a nèmet juhásznál?

Egyszer majdnem megtámadott,kisebb mint a mienk,de mozgèkony.A szomszèd őrkutyák is fèlnek,a macskánk miatta sèrült meg.

Az egèsz úgy kezdődött,hogy a szomszèd mesèlte,hogy megharapta egy kutya.Nem fordítottam neki nagy figyelmet.(a kutyának) de amikor a macskánk egy hatalmas heggel tèrt haza,már tudtam,hogy ki tette.Olyan gyors,akár egy oroszlán,mi lesz,ha megtámad?!

Van valami módszer az elkergetèsère

(Nem vagyok hülye,normális válaszokat)Előre is köszönöm!

2018. dec. 20. 21:56
 1/2 anonim ***** válasza:
Irogass menhelyeknek, szervezeteknek a környékeden. Valakit csak érdekel.
2018. dec. 20. 21:59
 2/2 anonim ***** válasza:

Önkormányzathoz menj be, és jelentsd, ezt nem játék, nálunk (falun) az utcánkban volt egy németjuhász, mindenkit hajkurászott, tudtuk kié, többször szóltunk mi és, és az utca beliek, de a gazdát nem érdekelte.

Írt az egyik utcabeli egy levelet, (de mi biztosra tudtuk hogy kié a kutya, és mint írtam ez egy falu, mindenki ismer mindenkit) az utcában mindenki aláírta, és sokan mások is, akiket már meg kergetett, volt akit meg is harapott. Ezzel az aláírt levéllel megkerestük a mezőőrt, és a polgármesteri hivatalba is bevitték. A gazdát felszólították többször is, majd pénzbüntit kapott, ekkor már megcsinálta a kerítést, azóta szerencsére nincs kint a kutya.

Egy próbát megérne nektek is.

Ha nem megy, akkor menhelyet hívj, hátha segítenek. Vagy az is jó lenne ha állatorvos megnézné, van e benne chip, de ugye ki fizet azért...

2018. dec. 21. 02:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!