Valaki segítsen, egy kutya randarírozik az utcán, ès nem merek szólni a sitnek. Mit tegyek?
Minden este egy nèmet juhász kutya megy vègig az utcán.A mi kutyánk labrador,ès golden retriever,erősebb a nèmet juhásznál?
Egyszer majdnem megtámadott,kisebb mint a mienk,de mozgèkony.A szomszèd őrkutyák is fèlnek,a macskánk miatta sèrült meg.
Az egèsz úgy kezdődött,hogy a szomszèd mesèlte,hogy megharapta egy kutya.Nem fordítottam neki nagy figyelmet.(a kutyának) de amikor a macskánk egy hatalmas heggel tèrt haza,már tudtam,hogy ki tette.Olyan gyors,akár egy oroszlán,mi lesz,ha megtámad?!
Van valami módszer az elkergetèsère
(Nem vagyok hülye,normális válaszokat)Előre is köszönöm!
Önkormányzathoz menj be, és jelentsd, ezt nem játék, nálunk (falun) az utcánkban volt egy németjuhász, mindenkit hajkurászott, tudtuk kié, többször szóltunk mi és, és az utca beliek, de a gazdát nem érdekelte.
Írt az egyik utcabeli egy levelet, (de mi biztosra tudtuk hogy kié a kutya, és mint írtam ez egy falu, mindenki ismer mindenkit) az utcában mindenki aláírta, és sokan mások is, akiket már meg kergetett, volt akit meg is harapott. Ezzel az aláírt levéllel megkerestük a mezőőrt, és a polgármesteri hivatalba is bevitték. A gazdát felszólították többször is, majd pénzbüntit kapott, ekkor már megcsinálta a kerítést, azóta szerencsére nincs kint a kutya.
Egy próbát megérne nektek is.
Ha nem megy, akkor menhelyet hívj, hátha segítenek. Vagy az is jó lenne ha állatorvos megnézné, van e benne chip, de ugye ki fizet azért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!