Szerintetek melyik a legcsúnyább, legundorítóbb, legvisszataszítóbb állat a Földön?
Nekem a kullancs, de persze van pár élősködő még, pl. az a lény, ami belülről eszi meg a békákat... A hangya is előkelő helyen áll nálam, főleg némelyik faj.
Az ember sem a kedvenc állatfajom finoman szólva, de azért az élősködőket nálam nem veri, túl sok aranyos példánya van ahhoz és azért sok szépet is létrehoz a kihalási esemény és egyebek mellett.
Az ember.
Csupasz, két lábon tipeg, idétlenül néz ki, plusz ha a természetét nézzük, undorítóbbat keresve sem találni.
mopsz, angol bulldog, francia bulldog
Élő lisztkukacot kb heti szinten fogdosok, csótányt is, bár azt inkább csipesszel mert ahhoz nagy. (élő eleségként hüllőknek)
Hamarabb ennék meg egy hasonló kaliberű csúszómászót minthogy megsimogassak egy mopszot
Nem értem, miért írjátok többen is a darazsat. Szerintem kimondottan szép rovar, kátványos a mintázata, és az se véletlen, hogy a szép, karcsú, szexi nőkra mondják, hogy darázs-derekú. Ez hol ronda?
Attól, hogy sokan félnek tőlük, mert ha felidegesítik őket, néha megcsípik az embert, még nem rondák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!