Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Milyen állat való nekem?

Milyen állat való nekem?

Figyelt kérdés
Kicsi a kertem napi 2-3órám lenne rá lakásban is lakhatna

2018. dec. 3. 21:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Oke. Mennyi a havi keret, amit tudsz/akarsz egy állatra költeni? ( vételár és orvosi kiadás nélkül.)
2018. dec. 3. 21:48
 12/14 anonim ***** válasza:

Mennyi pénzt tudnál rászánni? Fontos, hogy szeresse a simogatást, vagy elég ha gyönyörködhetsz benne? Mikor töltenéd vele az időt?

Ezek mind fontosak, mert a kisebb rágcsálók (hörcsög, patkány, tengerimalac) tartása olcsóbb, viszont az állatorvosi költségek náluk is magasak lehetnek. A nyuszit, cicát, kutyát általában lehet simogatni és szabadon tartani a lakásban, de pl. a csincsilla inkább nézni való. A süni és a hörcsög éjszakai állatok. Velük késő este lehet foglalkozni, és nappal nem szeretik a zavarást.

Azt is érdemes megfontolni, hogy hány állatot szeretnél. A legtöbb kisállat (tengerimalac, patkány, egér, stb) társas állat. Belőlük többet kell együtt tartani (azonos neműeket), mert egyedül levertté és beteggé válnak. A kutya, cica jól megvan egyedül is, a hörcsög pedig csak egyedül élhet!

2018. dec. 3. 21:57
 13/14 anonim ***** válasza:
pikacsu, eevee, vulpix
2018. dec. 4. 19:13
 14/14 anonim ***** válasza:
hiúz
2018. dec. 4. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!