Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Kazincbarcikai kutyás gazdik!...

Kazincbarcikai kutyás gazdik! Ti nem hiányoltok egy boltot ahol mindent megtaláltok a kutyátoknak? (folyt. Lent)

Figyelt kérdés

Ahol pl. ha kiskutyát veszel megtudd venni a fekhelyet,póráz,nyakörv,játékok stb.

Meg pl. kutyaruhák is. (persze nem a rózsaszín tütü-re meg a kristályokkal kirakott masnira gondoltam, hanem pl. valami tök egyszerű mondjuk esőkabát, ami nem is amiatt van a kutyán hogy divatos legyen hanem mert mondjuk ha kint esik az eső, akkor jól jön hogy ne ázzon szanaszét a kedvencünk se)

És a boltban minden a kutyákról esetleg macskákról szól, nem úgy mint az állatkereskedésekben, ahol nem olyan nagy a választék, mert nem csak adott állatra koncentrálnak.

Meg nem kéne a kiskutya felszereléséért pl. bemenni a Fressnapfba, ami legközelebb hozzánk miskolcon van, hanem barcikán is lenne valami kis hely.

2010. jún. 26. 10:15
 1/3 anonim ***** válasza:

SZia!!

Dede!!:D Egyet értek veled! Én is barcikai vagyok és nagyon jó lenne, ha itt is lenne egy ilyen nagyobb állatáruház vagy mi a becses neve, mint pl. Fressnapf vagy Alpha-Zoo. Állítólag épül majd vmi kisebb pláza féle barcikán, ha ez igaz nagyon jó lenne ha kapna helyet egy ilyen üzlet benne, biztos nagy lenne a forgalma és nem kéne állandóan miskolcra utazgatni... Nekem van 1 idős macskám(16 éves) és azért az ilyen nagyobb állatüzletekben több választék van az ő számára is és ezen kívül kutyám meg halaink is vannak, szóval én személy szerint nagyon örülnék neki!!! ;)

2010. jún. 26. 10:44
 2/3 anonim ***** válasza:
jó lenne:)
2010. jún. 26. 10:45
 3/3 anonim ***** válasza:

Kérelmezni kell a polgármesternél, és hátha lesz belőle valami. Bár nem sokszor foglalkoznak egy földi emberrel.

Tapasztalat.

Én debreceni vagyok, itt hála istennek van fressnapf is, és alphazoo is..

2010. jún. 29. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!