Van köztetek olyan aki idősebb kutyától, macskától megvált? Nem sajnaltátok?
Van egy 3,5 ėves kutyám. 10 hónaposan került hozzám, mert más fajtára váltottak. Egy 6 ėves macskám, aki 2 ėve lett az enyėm. Ott gyerek született ės nem kellett a macska. Sohasem valnėk meg egyiktől sem... Belegondoltam, hogy ha oda kellene adni valakinek mennyire rossz lenne, vagy ha "lecserėlnėm" egy másik fajtára. Belegondoltam mit ėrezne pl a kutya akivel napi szinten több órát foglalkozok, suliba járunk stb...
Szal volt köztetek olyan aki megvált valamilyen okból a kutyától macskától? Nem bántátok meg? Nem volt lelkiismeretfurdalásotok?
Az unokatesómék hozzánk passzolták le felnőtt a kutyájukat “költözés miatt”. Tény, hogy másik országba költöztek, bár az is tény, hogy nyilván nem ő lett volna az egyetlen kutya abban az országban, szóval nem értem a logikát, na mindegy.
Szóval miénk lett a kutyájuk, ők meg 1 év múlva ott beszereztek egy másikat (ne kérdezz, ezt már végképp nem értem... bár azt előre tisztáztam velük, hogy ha nálunk marad a kutya, akkor nálunk marad örökre, ne kérjék vissza, mert mifelénk a családtagok nem cserélhetők). Mindig, ha látogatóba jönnek, nagy szomorkodást csapnak, hogy hiányzik nekik a régi kutyájuk, meg hogy már nem ismeri fel őket (felismeri, csak ignorálja őket, mert már mi vagyunk a falkája és nem ők). Csattanó a végére: “kisbaba érkezése miatt” most keresik, kire lehet rásózni ott az új kutyát... szóval még ha sajnálják is a régit, mégis megint megcsinálták... akinek nincs lelke, az igazából fel sem fogja, mit művel ilyenkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!