Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Melyik Állatnak van a legnagyo...

Melyik Állatnak van a legnagyobb pénisze? És mekkora?

Figyelt kérdés
2010. jún. 25. 03:15
 1/10 anonim ***** válasza:
82%
Abszolút méretben a kék bálna a győztes, a legnagyobb mért 2,4 méter. Relatív méretben a kacsakagyló (amely valójában rák) viszi el a pálmát, az övé a testéhez viszonyítva 40-szeres méretű.
2010. jún. 25. 04:27
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Pontosítanék. A kék bálnának van a legnagyobb pénisze, átlagosan 3,4 méter hosszú. "A világ legnagyobb péniszével rendelkező állat a kék bálna:

3,4 m hosszú (a vastagságáról nem találtam adatokat)"

2010. jún. 25. 11:19
 3/10 anonim ***** válasza:
Az előző hozzászólónak közel sincs igaza. Azért, mert a legnagyobb állat, még nem jelenti azt, hogy neki van a legnagyobb pénisze. Az aranyérmes a déli simabálna, akinek 3,7 méteres pénisze van. Ezzel jóval megelőzi a kék bálnát, akinek mindössze 3 méteres. Az állatok világában csak az emlősöknek van valódi péniszük, a többi gerincesnek hemipénisze, álpénisze, stb.-je van. A gerincteleneknek és a halaknak pedig egyáltalán nincs. Ők külső megtermékenyítéssel szaporodnak (kivéve a porcoshalakat, akik szintén belsővel), tehát a nőstény lerakja a petéket és a hím rájuk ereszti a spermáját. Így a kacsakagylónak nem lehet a legnagyobb pénisze, mert nincs is olyan neki.
2010. jún. 25. 14:17
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat ... azért kérdeztem mert a barátom azt mondta h a szamárnak van a legnyagyobb és nem hittem el na jöszönöm
2010. jún. 28. 01:17
 5/10 Zoltán14 válasza:
19%

Sziasztok énis még csak 14 Vagyok és valojában is 17,5 ös majdnem 18 as a méretem és ez nem nagyot mondás !!

ez kicsinek számit ? mert én ugy érzem . a haverjaim is mind avval kérkednek hogy ijen ojan 20 centisük van :S .

Amugy még nöni fog ?

2010. okt. 16. 15:27
 6/10 anonim ***** válasza:
utolsó kamu :)
2010. okt. 22. 21:23
 7/10 anonim válasza:

az előző válaszok sem igazak :D

mert a méretéhez képest a kagylónak van a legnagyobb pénisze a világon

2011. aug. 7. 13:26
 8/10 anonim ***** válasza:
A kagylónak mióta van pénisze? Pénisze csak emlősöknek van. Hüllőknek és madaraknak hemipénisze van. Kétéltűeknek, csontoshalaknak nincs pénisze. Porcoshalaknak pedig álpénisze van. Gerincteleneknek pedig gyakorlatilag nincs, csak egy péniszt helyettesítő testrész, például a polipnál egy kar. A kagylónak nyúlványaik vannak, ami nem pénisz. Amúgy is a kérdező nem relatívat kérdezett hanem átlagosan melyik állaté a legnagyobb. Biológus vagyok.
2011. aug. 12. 12:19
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem van a legnagyobb.
2015. szept. 24. 08:30
 10/10 anonim válasza:
Szóval te állatnat vallod magad?
2015. szept. 25. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!