Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Mi a velemenyed errol a...

Mi a velemenyed errol a videorol? Ez allatkinzas?

2010. jún. 23. 16:54
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
93%
Egyértelmű állatkínzás!
2010. jún. 23. 17:24
 12/23 anonim ***** válasza:
40%
Érdekes,ha egy állatot dolgoztatnak,akkor mindenki rögtön hisztizik.Arról senki sem beszél,hogy nagyon sok ember is túl van terhelve és patkolnak el különböző szívbetegségekben a túlhajszoltság végett...
2010. jún. 23. 17:27
 13/23 anonim ***** válasza:
22%
bezzeg ha amikor egy embert kínoznak jobban, azt le se szarjátok, kedves PETA-sok.
2010. jún. 23. 17:29
 14/23 anonim ***** válasza:
32%

ma 17:27

Ott a pont

2010. jún. 23. 17:30
 15/23 anonim ***** válasza:
61%

Nem szeretem az ilyesmit, az én szememben ez már súrolja az állatkínzás fogalmát,pláne a teher és a sár miatt.

DE! Ezeken a lovakon nyoma sincs verésnek, vagy soványságnak, mert ha két aszott gebét vernének lapáttal, hogy húzzák a kocsit, az megint más tészta. Úgyhogy nem tudok dönteni. Nem élvezném az ilyesmit, se csinálni, se nézni. Maximálisan kihasználják az emberek a lovakat.

Ennyi erővel a nemzeti vágta nagyobb állatkínzás, mert volt aki edzés nélkül állított oda a lovával.

2010. jún. 23. 17:39
 16/23 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem állatkínzás!Jobban sajnálom az állatokat,mint az embereket!Az állatok nem tudnak beszélni,vagy fellázadni a sorsuk ellen!Mocskos emberek!
2010. jún. 23. 17:48
 17/23 anonim ***** válasza:
75%
Ez Nem állatkínzás. Ez két masszív hidegvérű ló akik nem csakhogy erre lettek kitenyésztve de elég edzettek is ahhoz hogy ekkora súlyt elhúzzanak. A kocsit csak elindítani nehéz, onnantól kezdve hogy gurul, már te is elhúznád, és én nem látom hogy különösebben erőlködnének a lovak. Én is állatbarát vagyok, és évek óta foglalkozom lovakkal, a saját paripáim például fele ekkorák és úgy viszik a lovaskocsit mint a rongyot...
2010. jún. 23. 18:32
 18/23 anonim ***** válasza:
76%
Legyen igaza az utolsó hozzászólónak!!
2010. jún. 23. 18:34
 19/23 anonim ***** válasza:
0%

Ma 17:48

FORDULJ PSZICHOLÓGUSHOZ!!!!!!!!

2010. jún. 23. 19:28
 20/23 anonim ***** válasza:
66%

Elsőre annak tűnhet, de ha jobban megnézzük 3szor is gond nélkül elindítják és húzzák a kocsit. A sárban is igazából azért akadnak el, mert nem egyszerre húzzák, így meg nem tudnak elindulni egy ideig, de utána gond nélkül megy.

Namsot nyilván ez megterhelő, de alapvetően a lovakat így vagy úgy megterhelő, ilyen alapon az is állatkínzás, ha valaki meg akar tanulni lovagolni, hiszen önkéntelenül is fájdalmat fog okozni az állatnak, ha pl beleül az állat hátába. Másik oldalról rengeteg dolog szolgálja a ló kényelmét is, tehát míg az egyik oldalon dolgozniuk kell, addig másrészt visszakapják a szivességet, persze normális gazda esetén.

2010. jún. 23. 19:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!