A svábbogár és a csótány ugyanaz?
Figyelt kérdés
2008. nov. 1. 21:48
2/8 anonim válasza:
Ugyanza, söt bűzbogárnak is hivják még :D
3/8 anonim válasza:
Igen, csak az első osztrák import :-)
4/8 anonim válasza:
Előttem szóló, nagyon buta vagy, a svábok Németországból származnak.
5/8 anonim válasza:
ÁÁÁÁ. A sváb bogár az ha joltom a házicsótány/konyhacsótány egyik elnevezése. amugy rengeteg csótányfaj van, amik nagyon nem olyanok mint az általános konyhasi svábbogár. Rovarházi önkéntes voltam, és szuvenirként kaptam Madagaszkári Bütyköscsótányt, na az is csótány de teljesen másmien mint a svábbogár.
6/8 anonim válasza:
Csak hogy a svabok kerdese tisztazva legyen : [link] :)
7/8 anonim válasza:
A rovarok osztályán belül van egy olyan, hogy csótányok rendje (Blattoptera). Itt körülbelül kb. 3500 faj ismeretes. Az emberi környezetet kedvelők például konyhai vagy közönséges csótány (Blatta orientalis) és a német csótány vagy svábbogár (Blattela germanica).
Tehát elmondható, hogy minden svábbogár csótány, de nem minden csótány svábbogár :)
8/8 anonim válasza:
Az is elmondható, hogy mindegyik engem üldöz.. :(((
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!