Kinek milyen törpemalaca van? (Vietnami, Müncheni, stb. ) És hol vette? Nagyon szeretnék egy törpemalacot, de neten azért nem sok infó van.
Szia.
Nekem vietnàmi van tèrdig èrnek :-) nem tudom az törpe-e. Szelidek, jofejek de nekem gazdasàgi. 21 kicsim van most :-) . Balatonfűzfő
Minneszotai törpepocánk van.
Háztól vettük Szeged mellől, de a monori börzére is szoktak kijárni. Épp vannak náluk babák.
Egy kis tünemény 😊
Megadhatom a tenyésztő nevét priviben, ha szeretnéd.
egy ismerősünknél van a mi malacunk tesója, eggyel korábbi alomból.
Ő a Rudi, most 1 éves, kb 10 kg, labszár középig ér. Hallgat a nevére, behívhat, tud ülni és egyebeket.
A mi pocánk Mátyás, még csak fél éves. Ő is hallgat a nevére, barátságos, behívható stb.
Mi egy kisváros peremén élünk, így közelről is találkoztam már házisertésekkel. Jellemben a törpepocák sokkal inkább hasonlítanak egy kutya és egy macska keverékére, mintsem a házidisznókra.
Igényli a társaságot, imád bohóckodni, bújós, könnyen tanítható, okos állatka. Nagyon gyorsan megszelídült, ragaszkodóvá vált.
A szülőket is megnéztük, mikor elhoztuk őt. A kan kb térdig ért, a koca kisebb volt nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!