Jutalomfalatként szárított hal készítése?
Az lenne a kérdésem, hogy házilag hogy lehet szárított halat készíteni? Szoktunk horgászni és sok keszeget, snecit fogunk. A boltokban meg rengeteg ilyen szárított jutalomfalatot látni.
Arra gondoltam hogyha megpucolom a halakat, és vékony szálkamentes szeleteket vágok, ezt egy rácson kiteszem a napra, úgy kiszárad rendesen? Tényleg nagyon vékony szeletekre gondoltam. A szárított szeleteket pedig rizs között lehetne tárolni rövid ideig ami elszív minden nedvességet.
Vagy kiszárad, vagy beköpik a legyek! :D
Viccen kívül, emberi fogyasztásra is szoktak szárított húsokat készíteni, de sütőben. Jutalomfalatnak sem lehet másként, gondolom. Ilyen melegben én nem raknám ki a napra, mert a szagra jönnek a darazsak, legyek, meg minden bogár, aztán az lesz a vége, hogy elhordják a halacskát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!