Mit tegyek a hagyományos egércsapdára, hogy lecsapja az egeret?
Úgy kell annak működni hogy ha hozzá ér , rögtön lecsapja. Vegyél műanyag egérfogót jobb mint a hagyományos .
Ez tökéletes. Csak itt is rögzíteni kell a kaját hogy ne tudja lelopni.
Kenjél rá csokit vagy mogyorókrémet.
Imádják, gyorsan odavonzza. Nem tudja egy gyors mozdulattal lelopni, hanem lehallgatja, rágja a csapdát. Nekem bevált.
Egy egész pici olvadt csoki bőven elég.
Nekem ez a kedvencem:
https://www.youtube.com/watch?v=wvWD-E-gbkk
Olyan cukik ott a lyukakban sorakozva ^.^
4-esnek van igaza. Én is ezt csinálom. Van élvefogó csapdám, kiviszem és elengedem a határban.
Nem is értem, hogy egy állítólag értelmesnek mondott lény, hogy gondolhatja, hogy joga van egy másik élőlényt megölni, csak úgy.Ráadásul ilyen kegyetlen módszerrel.
Belegondoltok egyáltalán, hogy az a kisegér is érez fájdalmat,hogy neki milyen kegyetlen rossz amikor lecsap rá, és főleg ha olyan testrészére csap le, amikor nem hal meg azonnal, csak szenved?
Miért érzitek halálos ellenségnek azt a pici kis élőlényt?Miért van az bennetek, hogy mindegy hogyan, de el kell pusztítani, ki kell végezni? Ráadásul még úgy, hogy az neki minél szarabb legyen.Mi ez a bosszú?
Értelmes emberi lénytől ez valahogy érthetetlen.
Én nem leszek azzal se kevesebb, se több hogy vettem 1 élvefogót, és ha muszály, azzal megfogom az egeret, persze figyelni kell, nehogy éhen-szomjan benne elpusztuljon, ha nem nézek rá, főleg ebben a melegben, de télen meg is fagyhat.Elengedem megfelelő helyen, nem a saját kertemben, hanem kint a mezőn.Ennyi.Még nem haltam ebbe bele.És vissza se jött az egér, mert neki ez nagy távolság.Másik bejöhet, de az nem.
Olyan érdekes ez: ha valaki itt azt kérdezte volna,mit tegyen a kutyacsapdába,hogy a kutya belemenjen és megölje, itt mindenki fel lenne háborodva.
Az egérnek se jobb a csapda.
Tehát a kutyáz magatok miatt védenétek, mert egy kutya sok embernek a szórakozást, eszközt jelent.
Szerintem meg ezt mindenki maga dönti el.
Az élve fogó nagyon kis cuki gondolat, de nem hatékony. Hidd el, hogy visszamegy, főleg ha fészke van, benne 4 pici egérrel. Akiknek pár hét múlva lesz 4 pici egere. És azoknak is... Év végére ellepik a házat.
A szúnyogok és kullancsok ellen is így védekezel? Ugye nem? Ezek szerint az egérnek több joga van élni, mert cuki?
Ez a gombszemű cukiság úgy húzza maga után a vizelet csíkot, mint csiga a nyálát. Mindenhol hagy csokireszeléket is maga után. A kisebb gond, hogy büdös, a nagyobbik, hogy rendkívül sok fertőzés melegágya lehet.
Az àltaluk okozott anyagi kár is lehet óriási. Mondjuk egy megcsócsált vezeték miatt égett màr le családi otthon. Nagyinàl a gázpalack vezetéket rágta el: Jó, hogy nem robbant be.
A szétràgott ruhák, könyvek, cipők sora még a legkisebb problèma.
Úgyhogy az én szememben nem egy cuki kis gombszemű állatka, pont olyan utálatos, mint a kullancs, csak nagyobb. Ha élve sikerül elkapni, megkapja a macska. 😈 Legalább gyakorol, hogy legközelebb be se jusson. 😈
De ha élve akarod: ferdén dönts a polchoz egy üres 2 literes üveg palackot, az aljára mehet bármilyen csali. Boldogan bemászik érte, ki viszont nem tud a csúszós üvegen. A legegyszerűbb egérfogó a világon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!