Melyik jobb tars kutya vagy macska szerintetek?
Kuttyantyú.
A macskák paraziták.
Nem értem hogy miért kell utálkozni bármelyik állat felett is.A kutyának és a macskáknak is vannak rossz és jó tulajdonságaik,egyik ember ezt,a másik azt részesíti előnybe.Egyik se lesz jobb vagy rosszabb.Egyes emberek a kommentekbe úgy csinálnak mintha a macska a megtestesült sátán lenne aki csak kihasználja a gazdáját és utál mindenkit,mikor ez nem így van.Nekem volt cicám is,és kutyám is,mindeggyiket szerettem,de én személy szerint a macskákat jobban kedvelem.És ne mondja senki,hogy a macska nem ragaszkodik a gazdájához,mert tanúsíthatom hogy nem így van a legtöbb esetben,ha megfelelően,szeretettel bánnak vele.Az én cicám mindenhová követ a házban,az ajtó előtt dorombol és hempereg mikor haza érek,és mikor felveszem az arcomhoz bújik.Mikor sírok mindig idejön hozzám,megszagol hogy minden rendben e velem mert mikor hangosan sírok azt hiszi hogy fáj valamim :)utána meg leül az ölömbe és dorombol.Minden éjjel velem alszik.Szóval igen,egy macska is tud nagyon szeretni,pont mint egy kutya.Azért gondolják sokan hogy a kutyák kedvesebbek,mert legtöbb esetben egy kutya szociálisabb mint egy macska,a macskáknak ki kell érdemelni a bizalmát (legtöbb esetben, erre is van kivétel,volt olyan hogy egy kóbor macska odajött hozzám hogy simogassam meg )
A kérdésre válaszolva,mind kettő lehet jó társ,csak vannak aki a kutyákkal és van aki a macskákkal jön ki jobban.A kutya egy nagyon hűséges állat,és még ha odamegy és szeretteti magát másokkal is,attól még a gazdáját szereti a legjobban,mint ahogy a macska is,csak az bizalmatlanabb másokkal szemben.
Szerintem a kutya
Nem hiába mondják hogy a kutya az ember legjobb barátja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!