Mit lehet tenni szárnyashangyák ellen?
Figyelt kérdés
2010. jún. 10. 18:33
4/9 anonim válasza:
Ha megvan a fészek, önts bele sört. Nem vicc!!! Én simán hangyairtóval fújtam be a padlószegélyt, mert a sütőpor már nem vált be, és oda mégsem akartam sört locsolni.
Itt olvastam minap, hogy bóraxot össze kell keverni porcukorral, azt a fészekbe is beviszik, és az utánpótlásnak is kampec.
5/9 anonim válasza:
mi is olyan hangyairtót raktunk ki, amit bevisznek a fészekbe. Egyik évben különösen sok volt, azóta nem nagyon látni őket :)
6/9 anonim válasza:
Nálunk is volt CHEMOTOX spré utálják,ha megvan a fészek oda is éjjel szórdd be akkor élnek a leginkább.
7/9 anonim válasza:
18:39
Tényleg működik, én ezzel írtom ki őket mindenhonnan. Van valami mondanivalód az "XD"-n kívül?
8/9 anonim válasza:
sütőpor+vaniliás cukor.
a vaniliás cukorra mennek a hangyák és a sütőportól megdöglenek :D
öreganyám igy irtja a panelban a csótányait xD
9/9 anonim válasza:
Most viccen kivül a domestostól meghólnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!