A ragadozó állatokat ki lehet (ne) írtani? Vagy ha nem miért?
Figyelt kérdés
Először is nem gyulolet,veszekedesre utalo kerdes.
Másodszor,Tudom furan fogalmaztam meg,de mi ertelme van a ragadozo allatoknak? Megeszi elve az egyik a masikat.Merget fecskendez bele stbstb.
2018. márc. 14. 22:31
11/12 anonim 

válasza:

Előző kommentemhez fűzném hozzá:
A napokban láttam egy természetfilmet a macskafélékről. A legsikeresebben vadászó macsek a feketelábú macska.
Tudod hány százalékban kapja el a kiszemelt zsákmányt?
60%-ban.
Majdnem annyi esélye van, hogy a préda elmenekül, mint hogy elkapja.
És ő a legsikeresebb vadász a macskák közt, képzeld el a többit.
12/12 anonim 

válasza:

Plusz ragadozóból sokkal kevesebb van, míg pl az antilopok hatalmas csordákban vándorolnak akár több ezer példánnyal addig az oroszlány egy iszonyat teritoriális állat, hatalmas területük van és a betolakodót megölik így nincs hely annyi ragadozónak hogy elegen legyenek a növényevők felzabálására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!