Ti nem érzitek azt, hogy ebben a kategóriában mennyire túlzásba tudnak esni az emberek?
Figyelt kérdés
Nézem a kérdéseket és egyszerűen el vagyok képedve bizonyos válaszoktól. Ha az állatnak valami baja van és nem rohan vele a gazdi az éjszaka kellős közepén, akár 200km-rel arrébb akkor szörnyű, felelőtlen ember. Ha a kutya élet halál között van akkor nyilván mindent meg kell tenni, de pl a kutyusomnak pár hete szüksége lett volna vasárnap allatorvosra és a megyében senkit nem találtunk. Tehát nem olyan egyszerű. Szerencsére nem volt komoly baja. De olvastam itt olyat akinek éjjel elpusztult a kutyusa, mert nem talált ügyeletet és nekiestek, hogy az ő hibája. Tényleg vannak felelőtlen gazdik, de aki 1-2 napot vár egy kis hasmenessel, vagy megvarja a reggelt ha a kutya egy kicsit bagyadt, de nyilván aggódik és feltesz egy kérdést, az nem rossz ember. A másik amikor az állatnak több szazezer forintos mutetre/kezelesre van szüksége (nekem is volt ilyen esetem sajnos ) és, ha az ember nem tud annyit elokapni csak úgy a zsebéből annak minek állat. Tehát aki nem dusgazdag annak ne legyen állata, de ha az állatok az utcán maradnak akkor az a baj. Itt a következő, ha találsz egy allatot és nem tudod hazavinni, akkor milyen rossz ember vagy (simán nekiesnek egy gyereknek is, akinek mondjuk a szülei döntenek), de arra olyankor senki nem gondol, hogy nem sok ember engedheti meg magának se anyagilag se fizikailag hogy ellasson 20 kutyát. Mellesleg megnézném ezeket az embereket akik itt osztják az észt, hogy ők, hogy csinálják az életben.2018. márc. 4. 14:55
11/11 anonim válasza:
Én pont a napokban akadtam egy régi kérdésre, ahol leugatták a kérdezőt, amiért nem bírták finanszírozni a kutya havi 60ezer forintos gyógykezelését :)
Szóval ilyen is megesik.
A dolog másik fele, hogy végül a gazdit becsapva elaltattatták a kutyát ahelyett, hogy megoldást kerestek volna rá - itt már én ugattam le, bár ilyen sok idő elteltével minek...
Talán ha rögtön azok válaszoltak volna, akik hasonló cipőben járva felajánlották a segítséget és nem ez a sok gyökér, akkor máshogy történt volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!