Ha kirakok egy edénybe vizet, mennyi idő múlva jelennek meg benne a szúnyoglárvák?
Évszaktól függ =]
Télen pl. 6 hónap után ^^
Marha vicces vagy. Ha nem mostanról lenne szó, nyilván kiemeltem volna a megfogalmazásban, vagy akkor tettem volna fel a kérdést.
Akkor hogy neked is egyértelmű legyen, a Gergely-naptár szerint időszámításunk szerinti 2010. júnus 8-án tenném ki. Napos időben, 28-30 fokban és az Országos Meteorológiai Szolgálat szerint kb egy hétig száraz, meleg idő lesz.
Így mennyi idő múlva lesznek benne lárvák?
Nem víz mellett lakunk, hanem Pécsen. De annyi a szúnyog, hogy 18 óra után nem lehet kint megmaradni. Rajzanak az ember körül.
Fás, bokros helyeken napközben is rengeteg a szúnyog.
Nálunk is tele szokott lenni a vizes hordó. Mikor volt ez a nagy eső, kb egy hete, akkor raktam ki a hordót és rögtön meg is telet. Még nem nagyon látok benne lárvákat.
Tegnap meg kiraktam a teraszra az egyik akváriumot. Most várom hogy petézzenek bele a szúnyogok és akkor nem kell etetnem a halakat, mert megeszik a lárvákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!