Léteznek, , állát suttogok"? Ha igen hogyan csináljak azt amit csinálnak? Honnan tanulják?
Lósuttogót ismerek, legalábbis annak tartják Monty Roberts-t. Ha jól tudom, az állatok testmozgásából ítélnek azok gondolataira.
Nem tudom, hogy kimondottan állat suttogók vannak e, ahhoz több állat nonverbális jeleit kellene tökéletesíteni.
Én a rottweilerekkel suttogok :)
Már egészen kisbaba koromban 2 rottweiler volt a bébiszitterem, testőröm...
Sajnos az egyiket el is altatták miatta, mikor széttépte apám karját mert az részegen elverte anyámat, aztán megindult fel÷m és én következtem volna..
Most 35 vagyok, egész életemben rottweilerek vettek körül, ismerem a teljes testbeszédüket... a legkisebb rezdülést is értelmezem rajtuk...
Simàn megismerem idegen rotikon is puszta ránézésből, hogy vele most lehet haverkodni vagy inkább nem kéne.
Rotik nem mindig mutatnak egyértelmű jeleket... néha laikusok odamennek hozzájuk, mert békések... aztán mikor belépsz a személyes szférájába, csak akkor kezd el morogni, vagy ugatni... akkor meg már túl közel vagy... pedig tisztán látni ilyenkor is szeri tem, hogy zavarja a jelenléted és le sem veszi a szemét rólad... csakhát kva magabiztosak, így amíg nem hatolsz be a személyes terébe, addig minek zajongjon..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!