Van ilyen állatka? : D
Olyan állatot szeretnék, amelyik odabújik az emberhez vagy legalábbis megmarad, ha odateszik. Amelyikkel lehet tévézni pl.
Nogyobbacska állatra gondoltam, de nem kutyára, se nem macskásra, hanem olyanra, amelyiket lehet ketrecben tartani, a szobámban.
Gondoltam az aranyhörcsögre vagy tengerimalacra, de ott az a baj, hogy nagyon érdeklődőek, tehát izegnek-mozognak, nem ülnek meg egy helyben.
Tudtok ilyen állatot?
Nyuszi ilyen tud lenni, ha türelmes vagy vele, és ivartalaníttatod.
Viszont azzal legyél tisztában, hogy költségekben és felelősségben felér egy kutyával/macskával. Ha kifogsz egy problémás egyedet, akár még problémásabb is.
Nekem mindkét nyuszim problémás, csak múlt hónapban 40.000 Ft ment el állatorvosi költségekre.
Ja, és csak akkor válaszd, ha van a közeledben nyuszikra specializálódott állatorvos, mert nagyon fontos, hogy exos orvoshoz jusson el, ha baj van.
:)) haha csimpánz ha jól tudom
nagyon de nagyon védett az egész világon
gondolom állatkertek st bkapnak engedélyt ,
vagy hatud valaki hogy tartható lakásban , de csak engedélykeel az tutti
ki tud erről bővebb infót?
és a gorillák is stb amelyek hasonlitanak az emberre
igy is mondják németül
menschen affe - affen? hogy emberi majmok
kár hogy nem lehet kijavitani
ha valami el van küldve csak érthető
de egyes szavak össze mentek
lol na vicces lett remélem megértitek a csimpánzos dolgot
és ha tudna infót valaki az nagyon jó lenne
én is akarnék egy csimpánz majmocskát
Parázok a majmoktól:/
Nem akarok ennyire elrugaszkodni a háziállatoktól...XD
De azért köszi!:)
Szia!
Én is ilyen állatot kerestem, és meg is találtam. Nekem törpe nyulam van, ketrecben lehet tartani. Nagyon szeret odabújni az emberhez, és ha simogatjuk, ott is marad, nem izeg mozog, és persze nagyon puha is .
Barát/Barátnő , mondjuk nem hiszem hogy örülne ha ketrecbe zárnád...
Egyébként viccen kívül a házi állat nem igen fog nelléd ülni tv-zni, nem ez az életstílus jellemzi őket, mivel állatok... főleg hogy ne unja el 3 óra alatt magát a kezedbe és ne mozduljon meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!