Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Mi kell ahhoz hogy állatorvosn...

Mi kell ahhoz hogy állatorvosnak felvegyenek?

Figyelt kérdés

Még sok időm van de azért kíváncsi lennék gimi/kozepsuli alapján vagy írok majd vmi dolgozatot?

Egyáltalán nem undorodom jöhet vér boncolás minden szóval ez nem akadály

Hany évet leszek az egyetemen?

Melyik a legjobb egyetem?

Van olyan h rezidens?

Hany év után lehet sajat rendelőm?

És igazából ennyi egyébként amit írtam hogy sok időm van még aki kíváncsi lenne 12 éves vagyok 😊 de nagyon szeretem az állatokat főként a lovakat és a kutyákat

És még lenne egy kérdésem

Megvan kötve hogy milyen gimibol/kpsulibol lehet állat orvosra menni?

Előre is köszi a válaszokat!

A gunyolodokmeg akik azt mondják rá érek meg ezzel foglalkozni azok nem érdekelnek mert 100000% hogy ezt szeretném dolgozni

Köszike 😊

2018. jan. 1. 21:22
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
88%

Én a helyedben nyelvtagozatra mennék. (Én is arról jutottam be.) A gimiben még a nyelv legyen az első, hogy az érettségiig szerezz két nyelvből HASZNÁLHATÓ nyelvtudást, és az egyetemen ez már ne legyen gond (már csak azért se, mert sok az angol (és német) nyelvű tankönyv / szakirodalom).

Biológiából a Berend-féle könyveket ajánlom (hogy a normál biológia anyag mellett olvasgasd el ebből is az anyagot, ha tényleg nagyon érdekel az anyag, de tulajdonképpen a Mozaik könyvkiadó sorozata is elég a felvételihez)

Kémiából szintén gyakorolhatsz a suliban vett anyaggal párhuzamosan Villányi: Ötösöm lesz kémiájából + a Mozaik érettségi felkészítőjéből tanulj hozzá az anyaghoz.

A biológia kell az egyetemen, a kémia viszont nem nagyon (nem is értem, miért követelmény az emelt szintű érettségi vizsga, szerintem azért, mert így is nagy a túljelentkezés)

2018. jan. 3. 08:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!