TÖRPE NYÚL, AKI ÉRT HOZZÁ FELTÉTLENÜL ÍRJON IDE?!
8 hónapos, 4 hónapja van velem, vannak vele gondjaim..
Esténként be indul nem kicsit, és ugye én meg olyankor ALUDNÉK.!!!
Estétől reggelig kb 11 ig rágja a k***a ketrecet, amitől meg tudok bolondulni már lassan és fel dühit!!!!
Este mindent hangosan csinál, és azt érzem az utóbbi időben hogy direkt, mert ha gyors rá nézek, mivel közvetlen az ágyam mellett van, akkor egyből abba hagyja, de ha nem látja hogy nézem megint el kezdi!!!!
Sokszor kirugja a ketrec oldalát is annyira szeret este hangoskodni!!!!!!!!!!!
Más probléma ugy nincs, mert imádja magát szeretgetni, ki is tudom venni ( néha van mikor nem mert el kezd kapálozni) de leginkább akkor mikor raknám vissza és akkor ki akarja a kezemből rugni magát stb, és akkor karmol is..
Kb ennyi, aki tud segíteni vagy bármi valami tanács..... NAGYON MEG KÖSZÖNNÉM!!!!
Sajnos a nyulak már csak ilyenek. A hálószobában elhelyezni a nyulat kész életveszély.
Furcsa, mert én mind ezt hallottam a nyulakról amiket Te leírsz, de ismerősömék törpenyula este mindig alszik.
Le van fárasztva, sokat engeded ki? Akkor szokták rágni a rácsot, ha unatkoznak és ki akarnak jönni. Ismerősöméké ha hazajön a suliból a csaj, ki van engedve 3-4 órára, és csak este alváskor van visszazárva.
Az én nyulam ennél parasztabb.
Nekem is rágja este a ketrecet, ami engem nem is zavarna, mert már megszoktam a zajt (mindig is voltak éjszaka aktív rágcsálóim), csak néha a páromat borítja ki.
Ha rágja a ketrecet az tényleg azt jelenti, hogy unatkozik és ki kell engedni, de mikor kinyitom neki a ketrecet befejezi a rágást és kuksol kifelé. Aztán mikor ki akarom venni, hogy már azért is kijössz, bebújik a házába. Hát kösz.
Azon felül szerintem pszichopata lehet, olyan kis idegbeteg. Meg mindig azt csinálja, amit tudja, hogy nem lehet. Övé az egész ház, de arra a 2x3négyzetméteres kis részre akar menni, ahova nem szabad neki.
De még ennek ellenére is szeretem, mert olyan dagadt és aranyos (az utóbbi mikor alszik) :D
Ezen kívűl azzal, hogy megvettük, felelősséget kell vállalnunk értük. Ők is éreznek, nem jó nekik se, ha havonta új gazdához kerülnek
Igen biztosan ezzel a lehet a gond hogy keveset van kint... Meg fogadom a tanácsot, köszönöm nektek!
Játékai nincsenek, vagyis van egy maci amit ha úgy tartja kedve meg szexuálja, meg volt egy fából készült labdája aminek belsejébe volt csengő, sose játszott vele, ha én el kezdtem vele akkor mindig be dobta a wc területére, vagy reggel mikor rá néztem már ott volt, szóval az ki lett dobva!
A ketrec nagy , szóval azzal nem lehet probléma..
Több kint lét lesz akkor mától, remélem utána be fejezi ..
Értek e a nyulakhoz?????? Drága kommentelő.. Én vettem saját magamnak ezt a kis csöppséget, és minden mindent át tanulmányoztam róla!!!! Ha valami nem tetszik lehet jönni privátba is!!!!
Pörköltnek? Assziszem , remélem téged csinalnak meg pörköltnek ! 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!