Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Milyen egyszerűbb állatot...

Milyen egyszerűbb állatot tenyészthetnék? Ilyesmikre gondolok (Triops, sórák stb. )

Figyelt kérdés
Nagyon állatbarát vagyok. Folyamatosan tenyésztek sórákokat, Triops longicaudatusokat. Emellett van 7 macskám, 3 kutyám, 2 pézsma tekim, 5 tengerimalim,és akváriumom is. Mindről felelősségteljesen gondoskodom. Szeretnék még valami olyasmi “egyszerűbb” állat tenyésztésébe/tartásába fogni,amit még nem próbáltam. Természeten az emlőseim ivartalanítva vannak,őket nem tenyésztem/szaporítom. Tehát tudnátok mondani valami szárazföldi/vizi élőlényt.amiket tudnék tartani/tenyészteni? Bocsi kicsit hosszú lett. 14/L

2017. dec. 6. 20:11
 1/9 anonim ***** válasza:
70%
Minek még több állat? Ennyi mellett még a meglévőkre se jut normálisan időd, főleg nem minőségi foglalkozásra.
2017. dec. 6. 20:24
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Minden állat tenyésztéséhez nagy szaktudás kell, anélkül csak szaporítás. De talán leginkább a díszhalakat tudom ajánlani, egyes fajok könnyen tenyészthetőek de kell a komoly szelekció és jó állomány, emellett valószínűleg a szaporulattal nem tudsz sok mindent kezdeni, mert a kereskedések vagy nevetséges áron veszik csak be teknőskajának, vagy egyáltalán nem, mert mindnek megvan a biztos helye ahonnan be tud szerezni és sokszor félnek a fertőzés behozásától.
2017. dec. 6. 20:25
 3/9 A kérdező kommentje:

Lehet félreérthetően tettem fel a kérdést. Nem eladni szeretném. És pl. triops tenyésztést nem tartom felelőtlen szaporítónak magam.

#1 de van időm minőségi foglalkozást biztosítani,ráadásul anyumnál élek,ott a 2 teki, 1 macsek, 1 kutyus van. A többi állat apumnál van,hozzá 2 naponta megyek.

2017. dec. 6. 21:45
 4/9 A kérdező kommentje:
#2 köszönöm,ment a zöld :)
2017. dec. 6. 21:45
 5/9 anonim ***** válasza:
84%
El sem merem képzelni mennyit foglalkozhatsz velük. Kezdésnek már a kutyákank a napi sétát nem adod meg ha 2 naponta jársz ide-oda. Ezen felül pedig szerintem kár folytatni.
2017. dec. 6. 21:59
 6/9 anonim ***** válasza:
85%

Nekem volt anno hangyafarmom :)

Nagyon alap állatkák, de szerettem nézegetni ahogy dolgoznak :)

2017. dec. 6. 23:34
 7/9 A kérdező kommentje:

#5 az anyumnál lévő kutyát minden nap 2x viszem sétálni+ugye udvar,apumnál pedig apa viszi amikor nem vagyok akkor vagy túrázni mennek,vagy a városba. Amikor ott vagyok akkor pedig én viszem.

#6 köszi az ötletet utána járok. :)

2017. dec. 7. 21:53
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekünk összesen körülbelül 200-250 állat van az udvarunkon, ebből 5 kutya és 7 macska. Vannak a fürjektől kezdve a struccig elég sokan. És furcsa módon mindenkire van elég időnk (azt hozzáteszem hogy édesanyám nem dolgozik, édesapám pedig nyugdíjas). Egy iskolába járó gyerekként azért elég nehéz lenne megoldani ezt. Gondolom neki is segítenek a szülei ebben. Nem támadni kéne, hanem segíteni. Nem tudjátok ő hogyan él.. :)
2017. dec. 9. 21:49
 9/9 A kérdező kommentje:
#8 köszönöm. :) ment a zöld. Egyébként igazad van. Nyilván nem tudok minden nap minden állattal lenni,mivel elváltak a szüleim. De amennyit tudok velük vagyok. :D
2017. dec. 9. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!