Lehet egy szobában tartani pl Görényt -Nyulat? Vagy sünit - tengeri malacokat?
Nem vágsz át senkit, az írási stílusod ugyanaz marad akármennyire változtatgatod az állatok számát vagy fajtáját kérdésenként és tagadod. Tudod te vagy itt az egyetlen speciális ilyen eset aki ezzel a hülye kérdés témával jön.
Egyébként nagyon egyedi gyerekes szmájlis stílusod van, le se tagadhatnád és igen, a következő ilyen kérdésnél ha nem szmájlizol vagy hasonló akkor is tudni fogjuk hogy már megint te vagy az.
Ez nem dicsőség hogy halmozod az állatokat a szobádba, nem biztosítasz nekik megfelelő élettered, világgá kürtölve dicsekedsz hogy neked mennyi van és milyen jó helyük van, milyen boldogok majd mikor kiderülnek a részletek és rávilágítunk hogy igazából nincsenek megfelelően tartva még kikéred magadnak hogy te tudod hogy boldogok és jó helyük van, na az ilyen emberek a rögeszmés gyűjtögetők.
Miért kell szivatni a kérdezőt?
Ha az idegeitekre megy, lépjetek tovább!
Kinek mi köze hozzá, mennyi állatot tart, ameddig jó körülményeket biztosít neki.
Nekem is van halam, hörcsögöm, papagájom, macskáim és kutyám is. A halak a számukra ajánlott minimum méretű akváriumokban vannak, a többi állatnak sokkal nagyobb helye van, mint a minimális ajánlás. De ugye nem gondoljátok komolyan, hogy mondjuk a kutyával kevesebbet foglalkozom a halak vagy a hörcsög miatt???
Annyi állatot vállalok, amennyivel elbírok, és ami örömöt okoz. Minden új faj beszerzése előtt hónapokig csak az adott fajról olvastam.
Pl. én nem vállalnék be 2 kutyát, mert nekem már egyértelműen sok lenne, nem tudnék két kutyára megfelelően figyelni. Ettől még nem szólom le azt, akinek 3-4 kutyája van, pedig biztosan sokkal időigényesebb, mint egy kutya mellett egy hörcsög meg két papagáj...
Ide se írók többé kérdest!
1 kérdést irna ki az ember....
Van egy egy normális válaszoló,de a többi!
Mikor mondom hogy a nyulam nem tűrne kutyát ! És teknös se kéne🤔😅😅😅!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!