Milyen állatot vegyek még? / vehetek ezek mellet?
Sziasztok. Na szóval az lenne a kérdésem hogy az én álltaim mellé mit vehetnék még?
(Van a házban : kutyák, nyul, tengeri malacok, papagájok, deguk, egerek, teknös, hörcsög, 5 hal)
🙂
Mert jobban szeretek itthon lenni az állatókkal mint emberek közt.
Mindnek ,,Tökéletes " helye van....kivéve a hörcsög...neki sajnos csak 40×60 (ez a legkisebb megengedet méret) de hamarosan rendelek nagyobbat😅
De azt tudod hogy akár 3 4 hónap is lehet egy nehezebb összeszoktatás az nem 3 4 nap Szinte nincsenek olyan nyulak amiket nem lehetne összeszoktatni persze bakot bakk
al nem ajánlatos
Bocs de fejezd már be ezt az őrületet, nagyon unom hogy pár hetente visszatérsz ezzel a kérdéssel amikor még a meglévő állataidnak se tudsz megfelelő helyet biztosítani de bizonygatod csak milyen boldogok, holott közöd sincs a felelősségteljes állattartáshoz!
Az ez után felrakott kérdésed már nem találtam, szerintem leszedhették de akik nem emlékeznek rád azoknak segítek: https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__egyeb-kerdesek__8925..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!