Mekorra ketrec / kalitka / terrárium / akvárium kell neki/nekik?
Szia nekem 4 degum van 80*80*120 méretü a ketrecük, sarok ketrecbe tartom
amúgy a minimum az 50*60*80 méret
Nekem a házban van vagy 8-10 külön fajta állát.... (Ezeknek tudom mekkora kell, mindnek tökéletes hely van, és még idöm is van bőven rájuk)
Degum is lesz 2😃 annak egy 80×60×50 ketrec lesz.
Csak kiváncsi vagyok mik azok az állatok ami nekem nincs s mennyi hely kel nekik ☺
Nekem is van nyuszim.
Csak neki nem kell ketrec mivel nem fér bele😄 ( házi nyuszi, leakarták vágni de nem engedtem) es teljesen szobatiszta (naponta 3x kiviszem és ott végzi el a dolgát)
Törpehörim van 90*35-ösben. A magyarországi törvényi minimum 30 liter, az egy vicc, általában minimumnak 60*40-et szoktak mondani, de az nagyon kicsi - egyszer pár hétig ideiglenes lakóhelye volt egy ilyen.
2 hullámosom 100*50*100-asban. Azoknak is 60*40-et mondanak, de az csak arra elég, hogy "vigyázzállásban" ülhessenek a fán:( A pótkalitkám ekkora, amiben max. 2-3 napot vannak, de akkor is sajnálom őket.
10 rézlazac 75*25*30-asban, direkt pontylazac rajnak csináltattam. (Pontylazacoknak min. 70 cm hosszt ajánlanak. Kezdetben 60*30*30-asban próbálkoztam, de ott nem érezték jól magukat.)
1 betta egy 50*20*30-asban. (Ennek ez a minimum ajánlás.)
15 galaxy razbóra egy 60*30*30-asban. (Ezeknek is kb. ez a minimum méret.)
Nekem van a házbam : 2 kutyám, 1 nyul, 1 teknos, halak , 2 eger, 2 papagáj, 2 tengeri malac, hörcsög es lesz meg degu es Még 2 papagáj.
Szoval hidd el én is😃😍😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!