Szegeden olcsó és jó állatorvost tudnátok ajánlani?
Úgy érzem, ahová most járunk (2 macskával), indokolatlanul drágán dolgozik. A múltkor is nem volt komoly bajuk, mégis otthagytunk egy huszast, és rendbe sem jöttek teljesen. Szőrcsomókat köhögtek és piros volt picit a torkuk, a doki adott antibiotikumot meg vmi külső csöppet férgek ellen, meg felírta a szőrcsomók elleni pasztát, amit pluszba még megvettünk, de kb sztem csak a paszta miatt nem köhögnek már, de a szőrük még mindig hullik picit, úgyh kb ablakon kidobva érzem a pénzt. Én látom rosszul, vagy tényleg csak a tárcánkat könnyíti? Más dokik is ennyiért dolgoznak?
Tudnátok ajánlani valaki megbízható dokit, aki tényleg indokolt esetben és megfelelő kezelést ad, nem pedig lehúz?
1# mindig mondja, h ennyi az oltás, amaz meg annyi, de neten is utánanéztem a kötelező oltásoknak, és drágábban adja, meg hát én nem tudhatom, mennyi hasznot rakott rá, de a kombináltra 4500-5000-et láttam, ő meg 7500-ért akarja beadni...
Amúgy meg írtam, h nem volt komoly bajuk, és hogy nem is változott sokat az állapotuk. Igaz, most már nem köhögnek, de az (részben) a paszta miatt lehet, mert a doki azt mondta, h a szőr miatt köhögtek és arra adta az antibiotikumot meg a cseppeket, hogy a szőrhullás okát kezelje, de ezek szerint nem sikerült teljesen :/ Amikor meg visszavittük, akkor is lesimítgatta róluk a szőrt, h most már kevesebb jön, meg rendben van, de azért szerintem nem volt annyira látványos a változás. Persze nem vagyok orvos, ez csak ahogy én látom.
#2 köszönöm, lehet, h majd náluk adatjuk be a kötelezőket, h megismerjük a helyet.
Esetleg a belvároshoz vagy Alsóvároshoz közelebbi nincs? Egyéb tapasztalatok?
Farkas Patrícia - nem ismerem személyesen, de szuperlatívuszokban beszélnek róla.
Kemenczei Katalin - oltásra, ivartalanításra, kisebb problémákra. (sajnos se röntgenje, se UH-ja, gerince viszont van, tovább küld, ha ilyen kell.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!