Hogyan lehet hangyát írtani?
Figyelt kérdés
A házamban folyamatosan előjönnek a hangyák, és kint a fal mentén is észrevettem egy csomó hangyát. Milyen vegyszerekkel tudom kiirtani őket?Melyik a legmegbízhatóbb? Legolcsóbb?2010. máj. 30. 21:47
1/5 anonim válasza:
Nem kell vegyszer. Simán szórj oda kristálycukrot!
2/5 anonim válasza:
Kristalycukrot????
Jah aztan mindgyik fel vesz egy szemet aztan elmennek vele boldogan nyalogtani.
Ne probalj ki minenfelet, hivd ki a Babolnat, es rendelj toluk egy irtast.
De ne masik ceget, mert a tobbi csak szentelt vizet locsolgat.
3/5 anonim válasza:
azt hallottam hogy a hamu jó a hangyák ellen. csak szórd be az udvart és nem lesznek ott hangyák. sok sikert :)
4/5 anonim válasza:
Egy tipp a Nők Lapjából:
Nekünk is voltak hangyáink nyáron. Mindenféle, szárnyas, kis apró fekete, vörös a dögök az erkélyen kis repedésekben éltek és egy idő után masiroztak, szálltak befelé.
Én mindent kipróbáltam, sütőport porcukorral, hangyaírtó port (egy ideig hatott, de nagyon mérgező), sprayt.
Végül a problémát egy elektromos szerkezet oldotta meg. Az Obiban vettem kb. 3000.-. Csak bekell dugni a konnektorba és olyan ultrahangot bocsájt ki amit a dögök nem bírnak.
Egy hét alatt nálam eltűnt az összes.
5/5 Winner of Royal Hill válasza:
Állítólag az élesztő és a sütőpor is jó ellenük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!