Az baj ha sok állat van egy szobában?
Mindennek van megfelelö .
söt sajnos a halaknak nagyon nagy...de nem volt kisebb . Hát ezek olyan halak hogy a szomszéd faluba van egy Tó es járnak halászni. Ezt a tiz halat is macskával etteték volna meg. de elvetem ,, tölük". ugyhogy Tavi halak . (cárász és Pontyok ha jól tudom...) a hörcsögögnek és a papagájoknak is teljesen megfelelö.
Szerintem nem sok van... a szüleim eleinte nem akkartak bele menni mindbe...de látak hogy naponta takaritok utánuk , szeretem öket ...megengedik .. (eleinte megbeszéltük hogy ha az egyik beteg lesz mert rosszul gondozom öket akkor nem lesz több)
Ezt a kárász és ponty téma most lapátra tett. :D Azt mondod túl nagy hah! Tudod mekkora mérettől lehet magyarországi fajokat tartani jól? Olyan 500 litertől minimum! Még mindig túl nagynak gondolod az akváriumot? Van vízhűtő és bivalyerős külső szűrő?
A többi is no comment de ez most biztosította nekem hogy a feléhez se értesz amit tartasz, nem itt kéne meghúzni a határt hanem itt kéne elkezdeni egy részének új gazdát keresni.
A halak vagy 5 max 10 cm !
nem azok a nagyok (most tenleg nem en nem értek hozzájuk mert egy Horgász mondta az meg ismeri a halakat!) Be kéne irni a google ba. nem csak méteresek vannak😅😅😅
Mindegy...látom ebbe a csoporta nincs helyem... csak mert meg nem vagyok felnöt semmihez sem értek...már értem miert ilyenek a ,,mai fiatalok" de komolyan !😕😕😕
Mindegy...hagyuk az egészet....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!