Szerintetek ez reális ár állatorvosnál (kutya)?
Az alapdíj 3500 forint, ezt akkor is ki kell fizetni, ha hozzá se ér a kutyához. Ha végezne egy "rutinvizsgálatot" (pl köldöksérv, szem, fül, fogak, stb), akkor még azt mondanám hogy oké, legalább tudom, hogy alaposan meg lett vizsgálva, de még ez sincs.
Bemész, elmondod a panaszod (pl hirtelen sokkal több vizet iszik, drasztikusan lefogyott és aggódsz a cukorbetegség miatt vagy le kéne vágni a karmait), akkor csak azt nézi meg. Kifizettet természetesen veled minden tesztet + még az ő "közreműködését" is rászámolja (nézte a kutya vércukrát, a teszt 700 volt, erre rájött még 800 mert megszúrta, hogy vérhez jusson). Karomvágás 3500 forint, de mivel a kutyának vérzett 2 helyen, ezért rászámol még 1000 ft takarítási költséget.
Kicsit soknak tartok egy egyszerű karomvágásért pl 8000-9000 forintot fizetni, egy szelíd, középtermetű kutyánál, mikor végzett 5 perc alatt. Mindig ekörül fizetek, évenkénti oltásnál már 10 ezer felett is megvan.
Ezek így mennyire reális árak?
Alzheimer-kóros nagyapa (akinek naponta többször el kell mondani a nevünket), rákos nagymama (akit nem műtenek, mert annyira gyenge, karácsonyt valószínűleg már nem fogja megélni).
A környék szörnyű, mindenki jobban tud mindent és ordítva adja tudtára a véleményét, rosszindulatú vénemberek. Képesek voltak többen is utánam köpni, mert nem köszöntem elég hangosan egy szipirtyónak, aki pesti lo..tyónak hív a hátam mögött.
Úgy döntöttem imádom Budapestet, a szmogot, a koszt, a hajléktalanokat, a tömött 3-as metrót, mindent.
Értem.
Biztos, hogy szörnyű lehet, ilyen megkeseredett emberek között élni, akik felett elszállt az idő és ők nem értik meg a szavát.
Vannak olyan kerületek ahol friss a levegő és nem is túl drága helyek.
Viszont messze van a belvárostól.
Én is imádom Budapestet, de én már Londonból :)
A nagymamádat sanálom, és remélem a kutyi jobban van ő megérdemli!!!
Zugló szuper hely kicsit sok az autó és ezzel ugye szmog és zaj is jár, de szuper hely, rengeteg a bolt a sportolási lehetőség, kávézó stb. Árkád pláza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!