Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez reális ár...

Szerintetek ez reális ár állatorvosnál (kutya)?

Figyelt kérdés

Az alapdíj 3500 forint, ezt akkor is ki kell fizetni, ha hozzá se ér a kutyához. Ha végezne egy "rutinvizsgálatot" (pl köldöksérv, szem, fül, fogak, stb), akkor még azt mondanám hogy oké, legalább tudom, hogy alaposan meg lett vizsgálva, de még ez sincs.

Bemész, elmondod a panaszod (pl hirtelen sokkal több vizet iszik, drasztikusan lefogyott és aggódsz a cukorbetegség miatt vagy le kéne vágni a karmait), akkor csak azt nézi meg. Kifizettet természetesen veled minden tesztet + még az ő "közreműködését" is rászámolja (nézte a kutya vércukrát, a teszt 700 volt, erre rájött még 800 mert megszúrta, hogy vérhez jusson). Karomvágás 3500 forint, de mivel a kutyának vérzett 2 helyen, ezért rászámol még 1000 ft takarítási költséget.

Kicsit soknak tartok egy egyszerű karomvágásért pl 8000-9000 forintot fizetni, egy szelíd, középtermetű kutyánál, mikor végzett 5 perc alatt. Mindig ekörül fizetek, évenkénti oltásnál már 10 ezer felett is megvan.

Ezek így mennyire reális árak?

2017. okt. 18. 20:15
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Alzheimer-kóros nagyapa (akinek naponta többször el kell mondani a nevünket), rákos nagymama (akit nem műtenek, mert annyira gyenge, karácsonyt valószínűleg már nem fogja megélni).

A környék szörnyű, mindenki jobban tud mindent és ordítva adja tudtára a véleményét, rosszindulatú vénemberek. Képesek voltak többen is utánam köpni, mert nem köszöntem elég hangosan egy szipirtyónak, aki pesti lo..tyónak hív a hátam mögött.

Úgy döntöttem imádom Budapestet, a szmogot, a koszt, a hajléktalanokat, a tömött 3-as metrót, mindent.

2017. okt. 18. 21:05
 12/16 anonim válasza:

Értem.

Biztos, hogy szörnyű lehet, ilyen megkeseredett emberek között élni, akik felett elszállt az idő és ők nem értik meg a szavát.

Vannak olyan kerületek ahol friss a levegő és nem is túl drága helyek.

Viszont messze van a belvárostól.

Én is imádom Budapestet, de én már Londonból :)

2017. okt. 18. 21:33
 13/16 anonim válasza:

A nagymamádat sanálom, és remélem a kutyi jobban van ő megérdemli!!!

Zugló szuper hely kicsit sok az autó és ezzel ugye szmog és zaj is jár, de szuper hely, rengeteg a bolt a sportolási lehetőség, kávézó stb. Árkád pláza.

2017. okt. 18. 21:36
 14/16 anonim ***** válasza:
Nekem soknak tünik. Általában akkor szoktam 5000.- fizetni ha gyógyszert vagy oltást kap. Sima rutin vizsgálatért ahol pl meghallgatja a tüdejét nem is kér egy forintot se.
2017. okt. 19. 10:26
 15/16 anonim ***** válasza:
az nem ALAPDÍJ gondolom, hanem kezelési díj. A panaszok alapján megállapítja a diagnózist. Ez a tanulásának az ára. Soha nem értettem ezeket a becsületes doki nen kér el pént filozófiát! Miből él meg akkor? Neki nem fizet a TB mint a humán orvosoknak, semmi más nincs csak a kis felár a gyógyszeren. Az egyetlen bevétele a kezelési vagy vizsgálati díj. Néhe gondolkodni kellene. Persze sok állatorvos, elkéri a pénzt és nem csinál semmit, erről lehet beszélni, de könyörgöm, ne akarjuk, hogy ingyen dolgozzon, mert akkor lesz az igazi!
2018. ápr. 27. 09:27
 16/16 anonim ***** válasza:
Változó a dokik ára. Ano mikor a macskát hordta anyám a városba dokihoz kicsivel drágább volt mint a mostani dokim. Vidéki orvoshoz viszem a kutyát. Ha oltás kell csak az oltás árát fizetem. Mikor kennel köhögés volt és kontrolra vittem vissza ingyen nézte meg előte is csak a gyógyszert fizettem. Szívféreg tesztnél a labor díját kellett fizetnem de csak az eredmény megléte után amire mondta hogy azért ne autózak ki majd ha arra járok beviszem. 10000ftnál többet sose fizettem, de a kutyát tüzetesen átnézi, szinte azonnal fogad és teljesen meg vagyok vele elégedve.
2018. ápr. 27. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!