Hangya problémám van! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Az ablakomon keresztül jönnek be és ki a hangyák. Hiába fújom őket itt a szobámban és kint az ablakom előtt le őket akkor is jönnek be. Valami tanácsot tudnátok adni?2010. máj. 27. 21:37
1/14 anonim válasza:
Fújd le ecettel ahol bemásznak, vagy szórj oda sütőport. Igazából nekem ezek a módszerek régen hol beváltak,hol nem, nekem az aceton jött be,azzal leöntöttem a lyukat,ahol bemásztak és azóta semmi:)
2/14 anonim válasza:
Kizárólag a csalétek segít. A lefújás azért nem ér semmit, mert az anya érzékeli a dolgozók mennyiségi csökkenését, és ezrével is meg tudja növelni a petelerakást. Ő bírja jobban! A csalikaját viszont leviszik neki a dolgozók, és ő is feldobja tőle a talpát. Ezzel együtt fújogasd is őket, azért az is valamennyire a kedvüket szegi, a bezúdulásukat ideig-óráig lassítja, de csak a csalétek a végleges megoldás. Mindenütt lehet kapni.
3/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:) Akkor megpróbálom először az első kettőt. Ha azok nem válnak be akkor megpróbálom az acetont:)
2010. máj. 27. 21:44
4/14 A kérdező kommentje:
A csalétekekre azt mondták, hogy nem olyan hatásos. :S Hát majd mindent megpróbálok, mert már nagyon unom, hogy itt harcolni kell velük. :S Köszönöm a Te válaszodat is.:)
2010. máj. 27. 21:46
5/14 anonim válasza:
Én a gyakorlatból mondom ezt a csalit. Nálam is volt sok hangya, és mind eltűnt. Meg a Spektrum Tv-n is ezt ajánlották.
6/14 A kérdező kommentje:
Megpróbálom. :) De azon belül melyik csalit?
2010. máj. 27. 21:51
7/14 anonim válasza:
Nem tudom. Szerintem mindegy. Én úgy találomra vettem, de már évekkel ezelőtt, és mindegyik bevált. Nem emlékszem konkrétan, hogy milyen volt a márkája. De mindegyik ugyanúgy néz ki, kis műanyag házacskában van a cucc, ahova a hangyák szívesen bemásznak. A vonulási útjukba kell elhelyezni az előírás szerint a csalétket.
8/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:)
2010. máj. 27. 22:07
9/14 Salx Narval válasza:
Nálam a por alakú kemotox segített.Szintén a vonulási vonalra kell szórni,rátapad a lábukra és ezt is behurcolják a bolyba.2-3 nap alatt lerendezte az összes hangyát.Minden rovart megöl, ami érintkezik a porral, vagy a fertőzött hangyával,rovarral.Sok jó szer van, de csak olyant vegyél, ami nem öli meg azonnal az állatokat, hanem 1-2 nap alatt megfertőzi az összes hangyát, rovart.
10/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a te válaszodat is.:)
2010. máj. 28. 08:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!