Szerintem SAJNOS nem lesz visszatartó ereje! Szörnyű,ami nálunk folyik! De annak nagyon örülök,hogy börtönt kapott,viszont ez még nem jogerős,úgyhogy fellebbezhet.
De nemrég hallottam,hogy egy férfi 6 hónap letöltendőt kapott jogerősen,mert nem etette a kutyáját és szerencsétlen éhenhalt! Egyébként én minden állatkínzóval ugyanazt tenném,amit ők tettek szegény állattal!
Értelmezd a cikket: próbaidőn volt, vagyis bármely újabb kihágásért börtönbe került volna. Direkte nem azért kapott börtön büntetés, mert agyonvert a kutyát, hanem mert ez volt az újabb vétség.
A szemet szmért elv meg jó, csak légy szíves messzire kerüld el az állatvédelmet, nem kell neki, hogy még te is akadályozd őket. Ugyanis sok szervezet a világban már rájött, hogy az agrsszió, milyen meglepő, agressziót szül, és nem az ember fog szenvedni, hanem mindíg az állat. A változáshoz meggyőzés kell, ahhoz meg oktatás és ösztönzés- hogy megváltozzon az emberek gondolkodásmódja. Ezért kap pénzt pl egy gazda, hogy ne szánts be azt a túzokfészket, hanem kerülje ki, és ki is kerülni, mert haszna van belőle. Ha bütetnék, akkor meg ugye az éjszeka közepén eltűnne az a fészek... Vehetsz te szemet-szemért, csak eredménye nem lesz a büdös életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!