Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Milyen háziállatot tartsak? 15/L

Milyen háziállatot tartsak? 15/L

Figyelt kérdés

Szeretnék háziállatot tartani.

Iskolába járok, tehát nem tudom az egész napot rá szentelni, viszont 3 óra fele hazaérek, utána tudnék vele foglalkozni.

Esetleg reggel, 5óra után, van mikor nem tudok aludni.

A szobámban tartanám.

Sok állatom volt ezelőtt, szóval nem ő lenne az első. :)

Van rá pénzem is, tehát mindene meglenne, ami kell, utána is olvasok rendesen persze.

Eddig patkányra gondoltam vagy szakállas agámára.

Viszont az agáma az kiskorában csak tücsköt, egyéb rovarokat eszik és utána is benne van az étrendjében, azokat pedig nem tudom folyamatosan beszerezni, sem tenyészteni.

Ezért gondoltam a patkányra.

Még nem vagyok biztos benne, anyám nem nagyon szereti őket.

Ajánlanátok nekem állatokat, amiket a szobámban is tarthatok?

Köszönöm! :D

2017. szept. 9. 13:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Patkány tartása sajnos gyerekcipőkben jár az országban, nincs is tenyésztő :( Ami van, azt eleség állatnak szánják, így nagyon sok a beteg, beltenyésztett egyed, és kevés állatorvos is foglalkozik velük, ráadásul egyedül nem is jó tartani őket.

Madarak esetleg? Vagy teknős? :D

Nekem sünim van, de fentebb írtad, hogy a tengerimalac túl hangos volt neked, ők pedig rosszabbak :)

2017. szept. 9. 19:42
 12/15 anonim válasza:
Fehéregér, csincsilla, papagáj
2017. szept. 13. 08:03
 13/15 anonim válasza:
Tyúkot, kakast, sertést, szarvasmarhát, esetleg lovat. :D
2017. szept. 15. 07:29
 14/15 anonim ***** válasza:
Richardson-ürge
2017. nov. 12. 11:07
 15/15 anonim ***** válasza:
Szakállas agáma! Azok nagyon szelídek szoktak lenni. Nekem van egy nagyon cuki, felnőtt hímem! És imádom őt, Susu-nak hívják!
2018. febr. 12. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!