Ti vállalkoznátok ilyen törpemalac nevelésre fél évig tudományos célból,50 ezer Ft támogatással?
Ha nem kéne durva kiadásokat eszközölni, ha alapból meglenne
a tartáshoz minden feltétel, ami ilyen állatok felneveléséhez kell, akkor miért ne? Városlakó vagyok, a hetedik emeleten. :(
Képzeld, mi lenne itt, amikor még egymást is rosszulviselik
a lakók, nemhogy egymás házikedvenceit és egyéb hóbortjait!
Ha be mernél vállalni egy kutyát, akkor szerintem bevállalhatsz ilyen malackát is.
Igen. Ha lenne rá helyem, de kutyával, macskával tele vagyunk. Az 50 000 Ft támogatásra lehet azt mondani, hogy jelképes. Ha a költségei hasonlóak a kutyához, macskához akkor pár havi táp, tehát "vállalkozásként" nem éri meg csinálni. Egészen biztosan "rendet tesz a kertben", megrág ezt-azt mire a házirendet megszokja.
Én a kihívás miatt vállalnám. Macskát, kutyát már neveltem. A malac kihívás lenne. (amúgy is szeretnék egyet, de szerintem ehhez már nem élek elég ideig)
Ez nagyon tetszik. :)
Láttam már videókban ezt a malackát, nagyon szimpi háziállat.
Sajnos jelenleg lakásunk méretéből ill. munkaidőből adódóan (mindketten folyamatos munkarendben vagyunk) nem tudnék egy ilyet vállalni, de talán majd egyszer.
Bár ha elte, akkor én már inkább a farkaskölykeikre pályázom. *-*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!