Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Ti mit gondoltok erről?

Ti mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Lehet-e jó testvérkapcsolat két felnőtt testvér között, ha az egyik imádja az állatokat, rengeteg befogadott állata van, viszont a testvére közömbös az állatok iránt, egyáltalán nem érdeklik őt,ha volt is neki, arról sem ő gondoskodott, mindig másnak passzolta. Mindig időhiányra hivatkozott, de amikor volt sok-sok ideje, akkor sem törődött velük, másra bízta őket.Ha betegek voltak, akkor is kimentette magát valamivel, nem törődött velük.

A két testvér 24/N és 26/N évesek.

2017. jún. 17. 13:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Miért ne lehetne?Elsősorban nem az állatokkal való viszony dönt a jó testvérkapcsolatról.
2017. jún. 17. 23:51
 2/4 anonim válasza:

Miért érzem úgy hogy te vagy az "állat szeretö" testvér?

Nincs két egyforma ember, nem is lehetnénk egyformák akkor az egész világ unalmas lenne.Attól hogy én nem szeretem a horrorfilmeket, a párom meg a sorozatokat, még összekötöttük az életünket. Amikor ö horrort néz, akkor én sorozatozok. A legjobb barátnöm a magassarkút szerette én meg a sportcipöt. Persze ezek csak példák, de remélem érted a lényeget. Az "állat szeretö" testvér nem haragudhat, neheztelhet a másikra, csak mert ö nem annyira kedveli az állatokat!

2017. jún. 19. 19:58
 3/4 A kérdező kommentje:

Igen, értem én, amiket írtok, viszont egy nagy különbség van a szemléltetett példák közt. Az, hogy az egyikőtök szereti a horrorfilmet, a másik nem, az egyik szereti a magassarkú cipőt, a másik nem az nem értékkülönbség. Azt gondolom, hogyha valaki nemcsak érdeklődik az állatok iránt, hanem az életének nagy részét erre tette fel és a másikat pedig ugyanez a téma teljesen hidegen hagyja, ott egy hatalmas értékbeli különbség, mondhatni szakadék van.

De egyébként nagyon sok ember (mivel való igaz, hogy különbözőek vagyunk)azért nem tud kialakítani szoros kapcsolatot (barátság, párkapcsolat),mert más a szemléletük, más az értékrendjük.

2017. jún. 29. 10:00
 4/4 anonim válasza:
Többnek érzed magad attól hogy szereted az állatokat? Lehet a testvéred valami mást szeret, más miatt értékesebb. Mondjuk ő meg az éhező afrikai gyerekeken segítene szívesen! Mindannyian mások vagyunk, mégis senki sem több vagy kevesebb a masiknál.
2018. aug. 14. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!