Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » NAGYON SÜRGŐS! Kiscsibe?

NAGYON SÜRGŐS! Kiscsibe?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tegnap délután észrevettük,hogy a kotlók elhagyták a tojásokat holott egy kiscsirke már ki volt kelve.Most egy napos,és egyre jobban gyengül.A kotlók nem foglalkoznak vele,másik alá nem rakhatom be mert ott a kicsik már 4 hetesek és bántani fogják:( próbálom itatgatni,enni nem eszik..Mit tegyek?? Van esély?

2017. jún. 12. 14:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
talán!!:( nincs valami madármenhely vagy állatorvos ott?
2017. jún. 12. 14:09
 2/14 anonim ***** válasza:
..ilyenkor nem az van hogy infra alá kéne rakni lehet kihűl?..:(
2017. jún. 12. 14:10
 3/14 A kérdező kommentje:

Tegnap betettem egy dobozba,futott a kezem után,mindig belebújt.Egész nap fogtam,csicsergett is...Éjjelre behoztam a házba,forgácsot raktam alá,néha még éjjel is felkelt 10-20 percet csicsegett...De ma reggelre már semmi,lábra se tud állni annyira nincs ereje..nem tudom mit tegyek

Állatorvoshoz szerintem nincs értelme elvinni 😢

2017. jún. 12. 14:14
 4/14 A kérdező kommentje:
Madármenhely nincs és infralámpám se:((
2017. jún. 12. 14:20
 5/14 anonim ***** válasza:
Sajnos,ha már fekszik,akkor már nincs esélye...Legalábbis nálunk,ha bármelyik baromfi elfekszik,akkor már nem fog lábra állni.
2017. jún. 12. 15:09
 6/14 A kérdező kommentje:
:(((
2017. jún. 12. 16:27
 7/14 anonim ***** válasza:
Az a baj hogy éjjelre hagytad kihűlni. Nagyon sok "magányos" kiscsibét neveltem fel ugyanilyen okból, mi vettünk a lidl-be vagy aldiba leakciózáskor gyerekeknek szánt fülmelegítő zselés párnát. Meg kell melegíteni a mikróban alacsony fokon és beraktam egy rongyban a kiscsibe alá, az melegen tartotta legalább fél éjszaka, aztán megint melegítettem. Ez kell nekik nagyon sokáig és nagyon melós ha nem akarsz infralámpát. Mamámék emlékszek mindig azt mesélték hogyha csak egy csibe kelt akkor azt inkább agyonütötték, hát nem egyszer hoztam el tőlük is egyedüli kiscsibét inkább.
2017. jún. 12. 17:45
 8/14 A kérdező kommentje:

Igazad van,már minden hiába,látszik rajta:(

Nekem is van olyan párnám,most a homlokomhoz csaptam,hogy miért nem jutott ez eszembe...

Egész nap melegben volt,fogtam,ettetem es itattam többet nem tudok érte tenni.Nagyon sajnálom,már megsirattam.Hagyom elmenni..

Imádkozom,hogy ne szenvedjen túl sokáig 😢

2017. jún. 12. 20:45
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem szenved! Csak szépen elmúlik majd, amúgy ki tudja lehet a kotlós tudott valamit amit Te nem, te legalább adtál neki egy esélyt!!!! ezt nézd inkább! Én is nyírtam ki véletlenül halamat tudom, xar érzés..
2017. jún. 12. 21:03
 10/14 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm a gyors választ, a kispipi él!!! ☺☺

Éjjelre alá raktam azt a melegítő párnát és meleg vizet töltöttem egy üvegbe, azt is oda raktam. Éjjel hozzá bújt, ma már egyre erősebb lett, így este 6 tájékán már kifejezetten jól van, kis pimasz, megcsipkedi a körmöm és csak mondja mondja a magáét, enni is eszik! Köszönöm, és a kis csipet is köszöni :)))

2017. jún. 13. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!