NAGYON SÜRGŐS! Kiscsibe?
Sziasztok!
Tegnap délután észrevettük,hogy a kotlók elhagyták a tojásokat holott egy kiscsirke már ki volt kelve.Most egy napos,és egyre jobban gyengül.A kotlók nem foglalkoznak vele,másik alá nem rakhatom be mert ott a kicsik már 4 hetesek és bántani fogják:( próbálom itatgatni,enni nem eszik..Mit tegyek?? Van esély?
Tegnap betettem egy dobozba,futott a kezem után,mindig belebújt.Egész nap fogtam,csicsergett is...Éjjelre behoztam a házba,forgácsot raktam alá,néha még éjjel is felkelt 10-20 percet csicsegett...De ma reggelre már semmi,lábra se tud állni annyira nincs ereje..nem tudom mit tegyek
Állatorvoshoz szerintem nincs értelme elvinni 😢
Igazad van,már minden hiába,látszik rajta:(
Nekem is van olyan párnám,most a homlokomhoz csaptam,hogy miért nem jutott ez eszembe...
Egész nap melegben volt,fogtam,ettetem es itattam többet nem tudok érte tenni.Nagyon sajnálom,már megsirattam.Hagyom elmenni..
Imádkozom,hogy ne szenvedjen túl sokáig 😢
Mindenkinek köszönöm a gyors választ, a kispipi él!!! ☺☺
Éjjelre alá raktam azt a melegítő párnát és meleg vizet töltöttem egy üvegbe, azt is oda raktam. Éjjel hozzá bújt, ma már egyre erősebb lett, így este 6 tájékán már kifejezetten jól van, kis pimasz, megcsipkedi a körmöm és csak mondja mondja a magáét, enni is eszik! Köszönöm, és a kis csipet is köszöni :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!