Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Ezt miért engedik meg? Miért...

Ezt miért engedik meg? Miért így csinálják? Kínozzák szegény állatokat. Csak h megegyük őket.

Figyelt kérdés
Erős idegzetűeknek!!!! http://www.youtube.com/watch? V=VIjanhKqVC4Én sírtam! :( Én ezért nem eszek már húst....az állattartó üzemek legtöbbje így működik. Ez vmi borzasztó. Főleg a vége. De ha belegondolok....milyen ember tud ilyen helyen dolgozni? Hát csakis egy ilyen....gondoljatok bele! Ha nektek kellene megölnötök az állatokat ahhoz h megehessétek...nem tennétek meg....
2010. máj. 18. 17:32
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Sztem igaza van az utolsónak. Figyelj, lehet h túlreagáltam a dolgot, csak a videó lesokkolt. Hogy bánhatnak így állatokkal. Jó persze tudom, h a legtöbb helyen nem így tartják őket, de van ilyen hely is.....sajnos. és ezek a húsok is kerülnek vhova. Én szeretem a húst, meg most is eszek...igaz írtam, h már emiatt nem....de csökkentem a húsfogyasztást (ezt más okokból) és nem hagyom el. Legfőképpen ez zavar, h van ahol így bánnak az állattal. Ez undorító. 1: szenvednek....2. a húsa se jó az ilyennek. De sajnos ez van...:S
2010. máj. 19. 15:04
 12/18 A kérdező kommentje:
De egyébként ha nekem kéne megölnöm az állatot h megegyem..nem tenném. Nem vagyok rá képes. Egyszerűen nem tudnám megtenni. :D De lehet csak én vagyok ilyen :D
2010. máj. 19. 15:06
 13/18 A kérdező kommentje:
Amúgy kérdeztétek mi áll a videóban, mert nem nézitek meg. Hát borzalmas módon bántak az állatokkal. Kismalacokat a földhöz csapkodták....meg a csirkéket is.. egy-kettőt meg is tapostak...stb. És ezt mind ilyen kaminról szedték le...basszus annyi ilyen kamiont látok menni az utakon, mostmár mindig ez fog eszembe jutni. :S Meg volt h a malacot felakasztották és belevágták a kést a mellkasába, és így sugárba ömlött a vér...és várta h elvérezzen. de szegény disznó úgy rángatozott meg fájt neki, h leesett és a saját vérében tocsogott....ugy nagyjából ilyenek voltak. :S
2010. máj. 19. 15:09
 14/18 A kérdező kommentje:
De nem értem ez miért jó? Gondolom aki így bánt az állattal..utána ő se ette meg a húsát...mert az aztán tele lehet minden méreganyaggal, fertőzésekkel, ahogy tartották ott őket. Nem lenne jobb szépen tartani őket, etetni, ápolni...és akkor talán a húsa is jó lenne....Magyarosrszágon remélem nincs ilyen gusztustalan állattartás...
2010. máj. 19. 15:11
 15/18 anonim ***** válasza:
Berakod a jó linket?
2010. máj. 19. 15:24
 16/18 anonim ***** válasza:
Megnéztem...Szörnyű...Könnyeztem.Szerencsétlen állatok
2010. máj. 19. 15:47
 17/18 A kérdező kommentje:
2010. máj. 19. 20:19
 18/18 anonim ***** válasza:

Én is sajnálom a megkínzott állatokat (és elítélem az állatkínzást), de van valami ami engem nagyon zaklat:

A bántalmazott gyerekeket bezzeg miért nem sajnálják? Mert én azt vettem észre, hogy ha egy állatot bántalmaznak akkor nagyon sok ember segít az állaton (ami egyébként jó), de ha egy gyereket bántalmaznak, akkor az emberek fele le se sz@rja.

Amúgy itt a válasz a kérdésre: Ezek az emberek szadisták, és ha lehetne embereket is kínoznának.

(u.i.: Bocs hogy a gyerek bántalmazásról beszélek amikor az állatkínzásról kellene, de ez nagyon idegesít.)

2018. febr. 28. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!