Hol lehet kapni vadászgörényt?
Figyelt kérdés
Elsősorban kicsik érdekelnek és lehetőleg nem horror áron. Vagy ha van valakinek ingyen elvihető az is erdekel.2017. máj. 28. 17:48
1/5 anonim válasza:
Tenyésztőktől. Ingyen nem ad senki se, még a mentősöknél is fizetni kell érte az orvosi költségeit. Szaporítótól meg nem érdemes venni.
De ha már így kezded hogy ingyen kell akkor nem ajánlom a görényt neked, mert költséges a tartása.
3/5 anonim válasza:
Én már láttam egyszerű kisállatkereskedésben is. De elvileg rendelésre lehet kérni az ilyen boltokban.
4/5 anonim válasza:
A kereskedésekbe szaporítóktól szerzik a görényeket, akik szocializálatlanok, harapnak és nem szobatiszták. Nem ajánlom, hogy kezdő tartó onnan vegyen görényt.
5/5 anonim válasza:
Én a kis aranyost egy állatkereskedésbe vettem, oltási könyvvel kaptam meg az eladótól. De a legcélszerűbb tenyésztőktől beszerezni, mert azok biztos nem vernek át
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!