Mennyi munkával jár kb.50 db méhcsalád gondozása?
kérem olyan írjon csak, aki tapasztalatról beszél
köszönöm
Nekem személyes tapasztalaton nem sok van , de azért van !
A szomszédomnak 300 családja van , 3 konténerben !
Pontosan mire lennél kiváncsi ??
Van velük munka bővan , mindig menni hozzájuk , nézni ha szezon van a méz mennyiségét, ha kevés vinni őket , ahol több a virág ! Most pörgették ki a repcét !
Aztán mennek akácra .... reggel , este megy megnézni őket, ilyenkor etetni nem kell , viszon ugyan úgy kell őket betegségek ellen (pl.atka) kezelni, mert elég hamar elpusztulnak ! De így konkértan ha érdekel valami , megírod és szívesen megkérdezem tőle (15 éve méhészkedik)!
igazából, csak arra vagyok kíváncsi, hogy mennyi család az, ami mellett még azért van szabad idelye az embernek
vagy esetleg mellékesen végezhető
köszönöm szépen
Szomszéd a 3 konténer mellett reggel 6 tól délután 2 ig dolgozik ! Hétfőtől -Szombatig !
Hétvégén többet van "velük" , és délutánonként kimegy hozzájuk , DE van hogy csak minden másnap .
Amikor pörgetési szezon van akkor minden nap !
Nem kell velük lenni a nap minden percében .
De tudod sok a rosszakaró , tavaly előtt 1 konténerjét felgyújtották , semmi nem maradt belőle, csak a szerkezet ! Azóta Ő minden nap kimegy szinte ! Télen nem , mert akkor ugye nem repülnek ki !
kielégítő választ kaptam, köszönöm mégegyszer
jöhetnek még válaszok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!