Hogy keltsem életre az éticsigát?
Találtam egy csigát él persze, de nem akar megmozdulni vagy bármit csinálni pedig uborkát is raktam alá! Csak ül a fenekén. Mivel élínkíthetném fel?
Gondolom a lámpafény fölötte nem jó, mert a csiga nem hüllő és a nyirkosat szereti....
ha bebújt a házába, úgy tudod kicsalogatni, ha a "légző nyílásába" dugsz egy fűszálat...(legalábbis én így szoktam :D) persze éppen hogy csak bedugod, és nem hagyod bent sokáig mert nem akarod hogy megfulladjon...
kajának meg próbáld a salátalevelet, azt imádják...nyáron ha van cseresznye, ha annak a levét az ujjadra nyomogatod, és rárakod a csigát, akkor lenyalja :D komolyan érzed hogy eszi le az ujjadról a cseresznyelét :D
ez a hülye kérdések napja. mi a francért szekálod? jó hogy nem viszed be egy menhelyre.
Igen, dugdoshatsz gazokat a légzőnyílásába, az jó kis kínzás neki és kínjába kijön. Ha ettől boldog vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!