Melyik magyarország legveszélyesebb állata?
Figyelt kérdés
ugy értem hogy melyik öl meg legtöbb embert ha van ilyen egyáltalán:D2010. máj. 13. 22:48
1/20 anonim válasza:
Szerintem kutya,elég sok kutyatámadásról lehet hallani,mondjuk a lovak is szépen letudják rendezni az embert ha megbokrosodnak.
4/20 anonim válasza:
A rendőrökről Zsanett mesélhetne.
Hát talán itt-ott él még néhány medve vagy farkas.
5/20 anonim válasza:
Orbán Viktor és fajtája + Bokros Lajos + a Lopcsány üzleti kör..
7/20 anonim válasza:
Az embert bármi le tudja rendezni, még egy marék méhecske is..
Az ember egy xar !!
9/20 anonim válasza:
szerintem a vipera.
a Mátrában van belőlük viszonylag sok meg tán a Mecsekben.
a lovakra azért nem mondanám, hogy veszélyes, mert ugye nem kötelező a közelükbe menni.
a viperatámadás meg sokszor kivédhetetlen, ha kirándulsz és véletlenül pont abban a kőben botlasz meg, ami alatt hűsöl. bele is lehet halni a marásukba, ha nem jutunk el rövid időn belül orvoshoz.
10/20 anonim válasza:
Kedves utolsó, kijavitanálak a keresztes vipera élőhelyével kapcsolatban:
Magyarországon foltokban több területen is előfordul, de jellemzően a Zemplénben és a Tisza felső folyásánál található, e kettő a törzsterülete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!