Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Több, mint, hogy 1 éve nincs...

Több, mint, hogy 1 éve nincs velem, normális ez?

Figyelt kérdés

Már több, mint egy éve meghalt a kutyusom és a mai napig rám tőr olykor a sírás, főleg mikor nehéz időszakon megyek keresztül mert olyankor mindig mellettem volt. Fáj még a hiánya és ilyenkor érzem a legjobban. :(

Van egy másik kutyánk, szeretem őt meg minden, de nem annyira, ő igazából anya kutyusa ha az beteg rohannak az állatorvoshoz, de mikor ő volt beteg többször kellett mondanom, hogy hívjuk fel a dokit és ez is nagyon rosszul esik.

Együtt nőttünk fel, 14 évig volt mellettem. Normális ez az érzés 1 év elteltével?

2017. márc. 31. 11:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen, az. Majd ha megint lesz saját kutyád, akihez jobban tudsz kötődni, mint anyukádéhoz, akkor jobb lesz, mert megint lesz egy kis jóban-rosszban melletted levő négylábú társad.
2017. márc. 31. 11:54
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekünk kb 3 éve halt meg a kutyánk.

Azt hiszem, egyszer álmodtam róla valamit, abból ébredtem fel, és utána sírtam (félálomban voltam).

Szeretni szerettem, de nem kötődtem hozzá annyira, mert kicsi is voltam, meg csak heti 1x láttam. (mamámnál volt a kutya)

Szóval ha te még kötődtél is hozzá, akkor persze, hogy normális.

2017. ápr. 1. 11:46
 3/3 A kérdező kommentje:
Eléggé kötődtem hozzá. 7 napból 7 együtt voltunk 14 évig.
2017. ápr. 2. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!