Mi lesz így a cicámmal? Anyum nem akar költeni az állatorvosra.
A cicám "rühes", de hiába mondom anyumnak, ő nem költ az állatorvosra. :/ Nekem nincs pénzem. Itt semmi munkalehetőség 13 évesen. :( Ebbe belehalhat a macskám??
Van valami házi megoldás? (folba kihult a szőre)
Semmi értelme,hogy macskád,vagy egyáltalán bármilyen állatod legyen,ha anyukád nem gondolja úgy,hogy fontos a cicád egészsége.
Írok 1-2 házi praktikát,hátha meggyógyul tőle a cicád.
1:2 arányban összekevert almaecet és víz,ez állitólag hatékony.
A másik:1 evőkanál olívaolajhoz 2-3 csöpp levendula- és eukaliptuszolajat keversz és ezzel bekened a cicád hajlatait.
Ezeket tudom,remélem segítettem.
melyik városban laksz? arra gondoltam, hogy érdemes lenne valami állatvédő szervezetet vagy menhelyet megkeresni, hátha tudnak segíteni. ha tényleg pár száz Ft-os gyógyszerről van szó, főleg ilyen alapról, talán még van is nekik.
melyik városban vagy azt mond, és utána lehet nézni, h van e a közeletekben valaki ilyen.
anyád nem normális..
gondolom a féregtelenítés meg az oltás se...
nembaj...
beszélj vele hogy fertőző..
mondjuk akkor pápá cica...
de azért érdekes...
most is vittük oltani amikor utoljára kellett. De, ha nem adja oda azt a pár száz forintot, akkor inkább megmondom neki, hogy akkor nem vacsorázok vagy valami, csak legyen meg a pénz..
Meg találtam egy linket, ahol képek is voltak a macska foltjairól. Ugyanolyan van a cicámnak és nekem is..mutattam neki, hogy nem-e ismerős-e ez a fejemről. és ő csak annyit válaszolt, hogy : É megmondtam, hogy ellehet kapni a macskától. Amúgy, a környéken nincs ilyen álla"mentő szervezet" :(
Ahj..mi lesz :(
Egyáltalán nem arról van szó, hogy nincs rá pénz. Csak anyum nem szereti a macskákat és nem akar költeni rá.. De direkt vakarni fogom előtte a fejem..és akkor majd rájön, hogy milyen rossz a macskámnak..
Dobjunk össze pénzt??
És akkor nem szenved a macska, és keresel neki új gazdit !
Küldök neked..... ! Hol laksz ?? Hátha a közelben , és valaki tud segíteni . Ha tőlem nem messze , elmegyek az állatorvosommal hozzád ! Vagy valamit tegyünk már !:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!