Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Szerintetek jó név az egy...

Szerintetek jó név az egy lónak, hogy "Musztáng"?

Figyelt kérdés
Kaptam egy majdnem fekete kancacsikót, és először az a név jutott eszembe, h Dinamit... Aztán rájöttem, h az hosszú is, meg talán kicsit fiús. És utána jutott eszembe, mi lenne, ha Musztángnak hívnám... Szerintetek? :)
2010. máj. 11. 12:11
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:

hát én nem hívnám így mert az egy külön fajta.

Admirális, Adria, Ajna, Aladdin, Alaszka, Alex, Alf, Alfa, Alfréd, Al Hatal, Alkony, Alma, Álmos, Altivo, Amál, Apacs, Apolló, Aragorn, Argo, Argon, Armando, Artemis, Arwen, Asfalath, Athos, Avocado,

Baba, Balerina, Baltimore, Bánat, Barbi, Báró, Baroness, Bársony, Beauty, Becses, Belphegor, Bence, Bendegúz, Berci, Béta, Betyár, Bíbor, Bóbitás, Bodzavirág, Bogár, Boglár, Bohém, Bohóc, Bolygó, Bonifác, Bree, Brokát, Brutus, Buddy, Buyán, Bütyök,

Candy, Castro, Carmen, Cherry, Cifra, Cirát, C'est la Guerre, Corso, Cyrano,

Csalfa, Csali, Csángó, Csavargó, Csenge, Cserfes, Csibész, Csilla, Csillag, Csinos, Csoda, Csoki, Csokor,

Dalia, Dallam, Dáma, Dani, Dante, Dárius, Darling, Dasvido, Délceg, Démon, Destrier, Dia, Diadém, Diamond Boy, Doc Holliday, Dodi, Dollár, Dóri, Dreher, Dudika, Durcás,

Edina, Elvira, Emese, Emlék, Érosz, Extra, Ezredes,

Fakó, Fanta, Fantom, Faust, Fede, Felhő, Felícia, Fella, Festivo, Figura, Főnix, Frederik, Frédi, Frutti,

Gavallér, Gina, Ginny, Gismo, Gitár, Gondolat, Gringó, Gulliver,

Gyémánt, Gyöngyvirág, Győző,

Hajni, Hákim, Hamlet, Hamvas, Hannibál, Hasszán, Helén, Helena, Helga, Héra, Herceg, Héró, Herold, Hófehér, Hollywood, Honey, Huncut, Hwin,

Indus, Inferno, Isildur, Iram, Irgalom, Irokéz, Ígéret, Írisz,

Jázmin, Jegyes, Jeriko, Juhar,

Kabala, Kakas, Kamilla, Katica, Kecses, Kegyenc, Kemál, Kende, Kese, Kikelet, Kincs, Kincsem, Kincső, Kira, Király, Királylány, Kiskegyed, Komancs, Kongó, Kontyos, Koppány, Korall, Kristály,

Lady, Lamour, Lapsenburg, Lator, Latorca, Lavina, Legolas, Leila, Lenke, Leonardo, Lepke, Lidérc, Limbó, Linda, Lombroso, Lord, Lorenza, Luca, Lucifer, Lurkó,

Magic, Mágus, Maiestoso, Mandy, Manó, Margó, Marshall, Mátka, Matróz, Matyi, Max, Maya, Mendy, Mephisto, Merengő, Meteor, Miksa, Milka, Mira, Mirza, Miss Kiss, Missy, Mítosz, Móka, Molly, Mona, Morfeusz, Morgenrot, Múzsa,

Nabucco, Nashville, Naszály, Nektár, Nevető, Nimród, Noncsi, Nónius,

Oktogon, Olga, Opera, Orpheus, Osiris, Otelló,

Ödön, Ördög, Őrnagy,

Pajkos, Pamela, Pamina, Panni, Parancs, Peep, Phoebus, Picur, Pierro, Pippin, Piskóta, Póker, Pompás, Pongrác, Preston,

Quanto, Quattro,

Ragyogó, Rambó, Ramirez, Ravasz, Remény, Remus, Renátó, Rigó, Rita, Robi, Roxana, Royalville, Rozi, Röpke, Rubin, Rudi, Rúfusz, Rumba,

Sába, Sadam, Sáfrány, Samantha, Sarolta, Sátán, Sebes, Sellő, Selly, Sharon, Skita, Sisqo, Sirius, Stella, Sunnygirl, Superville, Sybille,

Szelén, Szélhámos, Szelíd, Szellő, Szenátor, Szigony, Szikra, Szilaj, Szultán,

Talizmán, Táltos, Tango, Tartan, Tequila, Tip-top, Titok, Topáz, Tornádó, Torro, Tulipán, Turbo, Túrné, Tündér, Tündi, Tűzvirág,

Vagány, Vezér, Victory, Vidám, Viharos, Vili, Virág, Vőfély,

Wicca, Winetou,

Zápor, Zarándok, Zendülés, Zerge, Zeusz,

2010. máj. 11. 12:13
 2/29 anonim ***** válasza:
A Rárót kihagytad..:D
2010. máj. 11. 12:19
 3/29 A kérdező kommentje:
tudom, tudom, h az egy fajta, de vmiért tetszik...akkor ne? :S ezek közül nagyon tetszik a Lidérc..meg a Démon.. de szted maradjon Dinamit? áh, marad Dinamit..vagy mégse? ááh, tanácstalan vagyok :S
2010. máj. 11. 12:22
 4/29 A kérdező kommentje:
nem tudooooom ááááh... -.-
2010. máj. 11. 12:23
 5/29 anonim ***** válasza:
jó név, csak épp sablonos.
2010. máj. 11. 12:25
 6/29 A kérdező kommentje:
szal ne..ne Musztáng, oké, vettem, kilőve :P
2010. máj. 11. 12:26
 7/29 anonim ***** válasza:
Legyen a neve Petárda!:D
2010. máj. 11. 12:26
 8/29 A kérdező kommentje:

de jaj, nem tudom, akkor mi legyen :O

Akkor Dinamit jó?

Mert sztem illik rá, ugyanis rengeteget rohangál, ugrál, bakol... hm?

2010. máj. 11. 12:27
 9/29 A kérdező kommentje:
tényleg..lehetne Rakéta is! :D
2010. máj. 11. 12:27
 10/29 anonim ***** válasza:
A dinamit jobb mint a Musztáng, bár én nőcisebb nevet adnék neki:)
2010. máj. 11. 12:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!