Mit tennél, ha egy talál cica után fél év múlva jelentkezne a gazdája? Visszaadnád?
Hogy lehettek ilyenek?
Lehet kereste, de csak most találta meg.....
Ha képekkel tudja bizonyítani, hogy az övé, akkor nincs miről beszélni, add őt vissza.
Köszönöm, hogy ennyien válaszoltatok!
Kerestem a gazdáját. Bár az igaz, hogy ismerve már a környékbelieket nem vittem túlzásba, mert a legtöbb helyen nagy kutya van, nem tartanak macskát (hasonlóan egy befogadott cica miatt jártam körbe), aki igen, annak nem volt kölyök cicája.
Eddig lelkiismeretesen etettem, gondoztam, télen is fűtött helyen vannak a cicusok. A szívemhez is nőtt, nagyon ragaszkodik és vannak furcsa szokásai amiket megszerettem.
Nem nagyon adnám vissza, de a lelkem háborog, döntésképtelen vagyok.
Sajnálom, ez nagyon nehéz szituáció. =/
100%, hogy az eredeti gazdája az? Tudja bizonyítani? Chip, kép, ilyesmi van esetleg? Nem is tudok tanácsot adni, nagyon kellemetlen szituáció. Az én cicám is talált és semmi pénzért nem válnék meg tőle. Remélem sikerül jó megoldást találni.
Határozottan emlékszik rá, hogy ilyen volt. Elég különleges kinézetű.
Chip, kép nincs, csak a szavak.
Én másfél napig vártam, hátha odébb áll a házam elől. Nem tette, addig itt sírt. Az akkori gazdája tudta, hogy erre felé tűnt el, mert őt követte.
Van több cicám is, különleges története van mindnek. Kettő kivételével mind a reménytelenségből vagy épp a haláltorkából mentett cicák.
Meglátta velem az utcán.
Nincs neki, elfogadtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!