Repült már be denevér vagy madár a nyitott ablakon?
Figyelt kérdés
2010. máj. 9. 20:41
11/22 anonim válasza:
hozzánk egyszer egy madár. azaz 2x :)
elég nehezen találtak ki, szegények megrémültek...
12/22 anonim válasza:
Bármilyen hihetetlen de mi egy faluba lakunk és kora regel nagy csattanás és az ablakomba egy fécén csappant be :D nemlett semmibaja mert betörte az üveget.. azota is megvan a fácán :):) Nagy futtatoba
13/22 anonim válasza:
nagyszüleimhez egyszer este berepült egy denevér (panelban laknak) nagymamám fogta meg:)
14/22 anonim válasza:
Nálam kétszer tett látogatást denevér. Panelban lakom, egyszer este, nyáron kitárt ablaknál, rögtön láttam, megfogtuk, kitettük. Másodszor: korán reggel matatást hallottam és kis híján infarktust kaptam. Aztán jobban utánajárva kiderült, hogy egy rémült denevér kaparászik a hűtő tetején. Megfogtam, kitettem a falra az ablak mellé, 5 perc múlva sehol se volt :)
15/22 anonim válasza:
hozzánk egyszer egy papagáj repült be, le is fejelte a csillárt, elájult:D
aztán megtartottuk addig amig a szembe-szomszéd át nem jött és azt mondta, hogy az övé és elvitte :(
16/22 anonim válasza:
Még általános suliban óra közben berepült egy fecske az ablakon. Szegénykém körözött egy kettőt, majd a csukott ablakon próbált meg kimenni. Nagyot koppant, de csak elájult, kivitték, mikor felébredt elrepült.
17/22 anonim válasza:
Hozzánk suliba galamb, itthonra a konyhába fecske-mindekttő nehezen talált ki. De a szobám ablakát csak azért merem nyitva hagyni nyáron éjjelre, mert szúnyogháló van, és tudom, hogy azt a denevér a radarjával áthatothatatlannak érzékleli.
19/22 M@x válasza:
Hozzánk tesiórán berepült egy madár! Azonnal megszakadt az óra!!!
20/22 anonim válasza:
Hajnali kettőkor egyszer arra ébredtem, hogy a szomszédos kollégiumi szobában az osztálytársaim ordítoznak, mint akiket gyilkolnak.
Átmentem, és egy szerencsétlen denevér a földön hevert. A lányok azt mondták, nekirepült a falnak, biztos meghalt. Odamentem lassan fogtam egy kendőt, felvettem, dobogott a szíve, egy kicsit letakartam, hogy sötétben megnyugodjon, aztán kivittem az udvarra és elrepült. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!