Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Közre játszik ez, hogy még...

Közre játszik ez, hogy még mindig ennyire hiányzik?

Figyelt kérdés

Februárban lesz 1 éve, hogy meghalt a kutyusom, Idős volt és beteg, 14 évig volt velünk. Mai napig nagyon hiányzik, vannak bizonyos szituációk amikor említésre kerül, vagyis már beszélek róla. Viszont mikor minden összejön és ránézek a képére elkap a sírás mert olyankor mindig hozzá mentem ki.

Én voltam az aki rátalált élettelen testére, erről mai napig nem beszélek senkinek egyszerűen nem tudok.

Közre játszik ez is, hogy mit érzek a hiányától?

2017. febr. 3. 18:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Ugyanez volt a macskámmal. Őt is én találtam meg. Ő volt az első igazi macskám,aki a házba is bejárt és az utolsó is. Azóta már a macskákat se nagyon szeretem. Megsimogatom meg ilyesmi,de már úgy nem ,mint őt. Sokáig imádkoztam érte,meg a kertben temettük el,remdesen volt egy kis sírja,amin volt kereszt és mindig tettem rá virágokat. De ez már régen volt. Túltettem magam rajta már csak szép emlékként gondolok vissza rá. Neked is könnyebb lesz egy kis idővel. :)
2017. febr. 3. 18:35
 2/6 anonim ***** válasza:
Jól gondolod a dolgokat. Ő szinte egy lelki társad volt, mert mindig szeretgetett és ott volt veled.
2017. febr. 3. 18:52
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem 2015 karacsonyan halt meg a kutyusom aki kisgyerekkorim ota velem volt . Szornyu volt latni ahogy elmegy ( oreg volt , mar nemtudott menni forgattuk h ne kapjon szelutest es az egyik forgatas kozben ber jott a szajabol , meg utoljara megcsovalta a farkat es elment . ) most h irom is konnybe labad a szemem annyira borzaszto volt atelni.. ra egy fel evre ugy gondoltuk h veszunk egy ugyanolyan fajta kutyat es nem bantuk meg , nem hasonlitjuk a masikhoz es nem vagyunk ra mergesek ha valamit mashogy csinal ,de sokkal boldogabbak vagyunk miota o van :)
2017. febr. 3. 19:10
 4/6 A kérdező kommentje:

Még nem érzem, hogy másik kutyát szeretnék.

Lehet hülyeségnek tűnik, de tényleg úgy érzem, hogy mintha egy részem vele halt volna meg...

2017. febr. 3. 19:47
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem hülyeség. Én egy éve vesztettem el a cicámat, aki velem nőtt fel, 13 éves volt. Úgy éreztem, hogy soha nem múlik el a fájdalom és az üresség. Ők családtagok, az elvesztésük borzasztó. Idővel tényleg könnyebb lesz, valakinek hamarabb valakinek később, de az idő segít. Ha pedig sírnod kell, akkor sírj, ez a természetes, hogy hiányzik.

Egy új kis állat pedig várhat, amíg azt nem érzed, hogy újból lenne hely valakinek a szívedben.

2017. febr. 3. 19:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez nem hülyeség. 14 évig veled élt az életed része volt. Természetes hogy így érzel.
2017. febr. 3. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!