Szeretnek valamilyen állatkát itthonra. Ti milyeneket ajánlanátok?
axolotl az egy hüllő tulajdonképpen, de lehet vízben tartani, akkor vizi lesz, ha meg kiengeded, akkor szárazföldi lesz.
Ha vizi, akkor asszem tubifexet és szunyoglárvát eszik
létezik fehérbe, rózsaszínbe, meg szürkébe :)
A rózsaszínnek is piros taraja van, kicsit randa, de vicces, szerintem :)
Na ez az utolsó nagyon oda basz!:D
Amúgy különleges állatka hát csincsilla vagy degu vagy aranyhörcsög, dzsungáriai törpehörcsög, mongol futóegér, tengerimalac!Nekem 8 tengerimalacom van és érdekesek és rendesek!:) Baj sincs velük szerintem vegyél tengerimalacot!:) Én sem bántam meg 2 évvel ezelőtt kaptam az első tengerimalacom azóta nem tudok lemondani a malackákról!:) Esetleg még vannak kimondottan törpenyuszik amik nem nőnek meg nagyra!Kimondottan rágcsáló barát vagyok, azért soroltam csak rágcsálókat! Rossz élményem eddig csak a 2 hörimmel volt ( 2 hónapja meghaltak! =( )
Én a nimfapapagájra szavazok :) nem túlságosan különleges, és minden 5. embernek van, de imádnivaló :) Nekem is van az iwiw-emen van róla képem ----> [link]
Ha esetleg mellette döntesz,és segítség kell a gondozásában, szívesen segítek :) Sok szerencsét a választáshoz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!