Milyen állatokat lehet venni kisállatbörzén?
Figyelt kérdés
Júniusba szeretnék menni, mert még nem voltam ilyenen és érdekelne, hogy mire számíthatok! Nem szeretnék vásárolni csak körbenézni egy kicsit! :)2010. máj. 6. 19:13
1/6 anonim válasza:
kutya, macska, nyúl, madarak stb... általába ezek. de valahol szokott lenni 1-2 ló és kecske, bárány meg ilyesmik is.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen és hörcsögök, egerek meg ilyesmik is vannak?
2010. máj. 6. 19:50
3/6 anonim válasza:
Igen, nálunk voltak, meg hüllők és kétéltűek, illetve csótányt is lehetett kapni,de az kiállítással egybe kötött volt és városban. Voltunk egyszer falun állatvásáron de ott csak pár galamb, meg egy-két nyúl volt. Tehát attól függ, hol rendezik.
4/6 anonim válasza:
Kerti tóba növényeket és aranyhalat meg koit, mindenféle kisrágcsálót, szval többféle hörcsögöt, egeret, patkányt, degukat, nyuszikat, tengerimalacokat, görényt, csincsillát, galambokat, baromfikat, néha emut és strucctojást, pávatollat, disznót, pónit, kiskecskét, papgájt, kutyát és macskát.
Amire számíts: zsúfolt ketrecek, sok bezsúfolt állattal és sok kutyaszaporító.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, azt hiszem mostmár mindent tudok! Nem vásárlási céllal megyek oda, max valami hörit vennék, ha megtetszik valamelyik! :) De azért érdekelne, hogy kisállatkereskedésbe lenne érdemesebb venni (hörit) vagy itt?? Mert szerintem a kereskedés is elég bizonytalan az állat egészsége szempontjából. Vagy nem?
2010. máj. 7. 11:51
6/6 anonim válasza:
igen a kereskedés bizonytalan, többször vettem hörcsögöt, hát a beltenyészettől elég betegesek voltak szegénykéim ( nem mind, de több mint a fele örökölt betegségbe pusztult bele:( )
itt sem tudhatod igazán, hogy testvér-testvér alom, vagy szülő-kölyök .. sajnos.. esetleg megkérdezheted, de nem tudom, nem bíznék benne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!