Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Segítség! Szerintetek milyen...

Segítség! Szerintetek milyen állatot kéne vennem? Többi lent

Figyelt kérdés

Sziasztok! Szeretnék egy állatot, de nem tudom, milyen legyen. Még nem tudok főzni, de egyedül élek, ezért az állatomnak főzni is kéne. Szeretnék vele kettesben biciklizni, hogy ne érezzem magam egyedülállónak. Milyen állat lenne nekem jó?

18/l

2017. jan. 15. 14:37
 1/5 anonim válasza:
Kutya. Azzal lehet biciklizni. Főzni sem muszáj neki. Vannak kutyaeledelek.
2017. jan. 15. 14:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Vegye valanit Ricardotol tesvierem ismetwm es megbuzhato nemlopott termekeket arul boztis van valmiallata is. Boraboran nynaral ugyhofy valami eguotikudat is buztos tud elqdno
2017. jan. 15. 14:48
 3/5 A kérdező kommentje:
1 . nek. Nem az állatnak akarok főzni hanem en vagyok éhws. :(
2017. jan. 15. 14:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Rengeteg ilyen van pl netes társkereső oldalakon, de nem mind szeret főzni,se biciglizni, szóval válogatni kell.
2017. jan. 15. 19:25
 5/5 anonim ***** válasza:

Főleg kutya, de az ilyen "őrültebb" állatok közül ott van pl a görény vagy törpemalac.

Vagy szerezz egy pasit, ők is jók erre :D

2017. jan. 18. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!