A sporthorgászat miért nem állatkínzás?
Figyelt kérdés
Főleg ha visszaengedik és nem is kajának viszik.
Szerintem nagyon élvezhetik a halak, hogy egy horoggal az ormányukban húzzák ki őket. Főleg ha a horog kiszúrja a hal szemét.
Tudom szent tehenet náspángolok de felmerült a kérdés.
2017. jan. 4. 22:42
11/14 anonim válasza:
10#
Nem csak arról az egy-egy esetről tudok amit a tv felkapott.
Jó mondjuk nálunk nem ember mellől lőtték ki, de általános, hogy lőnek rájuk. Van egy ismerősöm, erdő van a telkük mögött, mesélte hogy már hánynak kilőtték a kutyáját az utcában, amikor elszaladt a telek végi erdőbe.
Éb biztos rossz vadász lennék, mert nem lőném ki. Megtalálnám a tulaj megbüntetésének módját a kutya lelövése nélkül. Csak ahhoz már egy iskolával több kell mint a jó célzáshoz és puffogtatáshoz.
12/14 anonim válasza:
A jó vadászok sem lövik ki hidd el, de tényleg ne offolgassunk már itt. :)
13/14 anonim válasza:
Húshorgász vagyok én is :-). De csak annyit fogok ki, amennyit meg is eszem, eladásra nem. A visszadobálósdinak nem látom értelmét.
14/14 Jeczko válasza:
A kérdésre a választ, ez csak saját vélemény, megtudod, ha megnézed a bemutatkozó videomat. Ungvidéki horgászat Jeczko
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!