Hol kell jelenteni az állatkereskedést, hogy intézkedjenek?
NÉBIH Állategészségügyi és Állatvédelmi Igazgatóság
Titkársági telefon: 1-336-9302
E-mail: aai@nebih.gov.hu
Ezen kívül a megoldás az, hogy nem vásárolsz ott. Azzal, hogy elviszed a beteg állatokat, csak a kereskedésnek hozol újabb profitot, és bár tudom, milyen érzés, amikor legszívesebben hazavinnéd a szerencsétlen sorsú állatkákat, sajnos ezzel kizárólag a kereskedő jár jól. Szörnyű, amit leírtál, remélem, lesz valami hatása a bejelentésnek.
A nemek együtt tartására mindig tesznek magasról, én is elhoztam egy patkányt aki lehet hogy töltött, nem érdekel.
A többi rágcsálót terráriumban tartják ,a patkányt, egeret meg a halak alá a földön besuvasztva egy rácsos ládában, itató csontszáraz és ez ellen semmit nem tehetsz mert hogy "ideiglenesen vannak itt" na meg a....
Amitől kivagyok az a cseregarancia még, hogy "ha meghal adunk újat" ez nem egy fejhallgató meg egy turmixgép hogy ha tönkremegy cserélik, ez egy ÉLŐ ÉRZŐ LÉNY, jézusom....
Amúgy a patkánnyal első dolgom volt dokihoz menni aki megkérdezte hogy mi lesz a picikkel, beadom a boltba ahol vettem? Mondom oda én állatot nem viszek se élve se holtan, szépen keresek nekik gazdit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!